Pai...comporta-te la fel ca ele, asa cum le place lor, intra in grupurile lor, radeti si glumeti impreuna, si o sa vezi ca vor dori sa iti fie prietene.Succes!
Si eu sunt in situatia asta. Dar nu din cauza ca sunt timid, ci din cauza ca nu vreau sa 'ma integrez' si, mai presus de toate, nu am nimic in comun cu nimeni de acolo. Si am ales sa raman pe dinafara. M-am obisnuit si atata timp cat am 2-3 prieteni in afara scolii, e foarte bine pentru mine. Grupuletele se formeaza mai tarziu, prin semstrul 2 asa. Nu chiar din prima, din cate am observat eu. Daca gasesti pe cineva cu care ai ceva in comun, care iti place ca si prieten/a, atunci incearca sa intri in vorba cu ea/el. Daca nu, asta e. Nu e atat de rau nici pe dinafara, mai ales daca esti ceva mai introvertit.
Sh eu tot a9a. nici eu nu ma imprietenisem ca nici o fta, pana dupa ce s-a terminat ora sh am plecat acas am inceput sa vb cu o colega si neam dat seama ca mergem in aceleasi directii si am mers cu ea impreuna pana acasaa. fi tu insuti. si bagate inseama ca ele... ai sa vezi ca te imprietenesti repede
Fa fiite razi si bagate in seama. eu asa am facut si deja am intrat in bisericute
Nu se poate ca toata lumea sa faca bisericute. Observa oamenii si in final vei gasi pe cineva mai timid, ca tine, cu care o sa iti vina mai usor sa te imprietenesti. Mie asa mi s-a intamplat, dar sigur nu din prima zi. Ai rabdare si nu intra in panica, o sa vezi ca lucrurile se vor aranja singure in final, tu trebuie doar sa fii cat mai naturala.
Oh, si daca tot a venit vorba, NU te comporta asa cum le place lor doar ca sa te imprietenesti cu ele (pentru ca aia e o prietenie superficiala, cum vei incepe sa fii tu insati vei fi respinsa) si NU fa fite, cred ca esti mai sus de asa ceva.