anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am inceput cel mai slab an scolar pana acum...am 7 la romana 5-8 mate 5 istorie...sunt clasa a9a si am inceput cum nu se poate mai prost anul asta! nu stiu cum sa fac sa remediez asta! eu inca stau bine dar colegii de clasa 80%sunt corigenti la materiile la care au note...sunt foarte multi de 3-4 si liceul la care sunt nu e chiar asa... e un liceu destul de respectat! voi ce note aveti?happy

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Tu ai zis:e un liceu de respectat=profesori de respectat=note de "respectat"laughing. Imi amintesc de clasa a 9-a cu amuzament, acum ca inainte imi venea sa planglaughingSunt la unul dintre cele mai prestigioase colegii ale judetului unde e greu sa intri si e mai greu sa te mentii.La inceput am avut note destul de mici comparand cu clasa a 8a, si oarecum m-am descurajat, dar nu sunt genul care sa renunte usor din contra m-am ambitionat si am reusit cu greu, recunosc sa imi ridic toate mediile. Sper sa faci aceleasi lucru si tuwinking

21 răspunsuri:
| Mwhahahaa a răspuns:

Buna

un 9 la romana.
doi de 10 la franceza.
un 10 la fizica.
un 10 la mate.
un 10 la muzica.
un 10 la sport.
un 4 la bio(da` nu in catalog) laughing

si cam atat...

| MissD a răspuns:

Stai linistita. asa e la inceput. si profesorii pun note mici pentru a va ambitiona sa invatat mai mult. Asa se intampla peste tot. in clasa a 9a la inceput ai note mici dar ajungi sa termini semestrul/anul cu edii mari ca spre sfarsit se pun note mari sa se remedieze mediile. STai liistita si succes la scoala1

| Silvia a răspuns:

Crezi ca doar tu?laughing
Eu am :
6 la istorie
6 la franceza
7 la fizica
7 la chimie
7 la engleza
7 la geografie
8 la biologie
8 la matematica
9 la romana
9 la istorie
9 la civica
10 la sport
10 la muzica
10 la desen
10 la religie
Deci...notele mele sunt mai nasoaletongue laughing).
Oricum....notele se indreapta...pe langa un 6 pot sa iau doi de 10 si imi iese 9...si la fel si la celelate materii.Ai grije mediile sa fie peste 8 si e ok.
Succes!big grin

| fluturas a răspuns:

Pai sunt in a6a tongue
am inceput mai naspa cu 9 la fizica :pe laughing urasc fizicawinking
in rest 10.winking

poate asa ii la inceput. pana ce te obisnuiesti si cu pretentiile profesorilor. poate va dau note asa rele ca sa invatati bine si sa va scoateti media. asa ii profa mea de francza. imi place franceza da profa ii terore laughing. suntem de abia in al dolilea an de franceza. si ea ne asculta punandu-ne intrebari din lectie si ne da note foarte mici, greu iei un 10winking.si ne-a spus ca doar ca sa invatam mai bine ca sa ne scoatem media... mie mi se pare o prostie da tu incearca sa te stradui si o sa vada si profesorii ca iti pasa.winking kiss

| miha_3376 a răspuns:

Buna...pai am un 6 la logica un 10 la latina si un 10 la istoriebig grin

| JustMe a răspuns:

9 la bio, 8 si 9 la mate, 10 la fizica, 10 la desen, 10 la engleza, 9 la franceza si nu mai stiu...laughing

cami
| cami a răspuns:

Stai linistit, si eu la fel am inceput liceul laughing 2 la chimie, 2 la mate, 4 la engleza, 2 la muzica. Serios! Am zis ca e la inceput, si veneam dupa 8 ani numai de 9 si 10, pai da pana cand laughing... Dar dupa, am remediat.
Anil asta : info, muzica, desen, religie, romana -10 si 9 la biologie.

| MissD a răspuns:

Vai dar ce de note aveti voi./ si eu am inceput cam nashputz desi sunt a 11a// am un 7 la romana, 9 la gramatica, 8 istorie, 10 desen si cam astea's toatelaughing

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Asa e la inceput, invata in continuare si rezultatele se vor vedea pe parcurs. La fel a inceput si fiul meu clasa a IX si a terminat anul acesta liceul cu 9. 87, sef de promotie.Iti urez mult succes!

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Nu stiu ce note am. Oricum, astept un 2 la romana.

| GreenSky a răspuns:

Stai linstita! Si eu sunt boboaca la un liceu european si am niste noteee.crying 4 si 6 la mate... 8 la romana 9 la info. 6 la franca crying
Dar sper sa pot remedia situatia.happy

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Nu esti singura persoana care a avut un inceput prost de an scolar.
Eu de exemplu am 3 la engleza, 4 si 9 istorie, 6 romana, 5 latina, 6 franceza, 10 geografie, 8 figuri de stil, 10 stiinte(fizica)...cam astea sunt notele mele dar am timp sa le indrept, din fericire big grin

| anuscha997 a răspuns:

Pai.:
4 la fizica
5 la gografie
8 la germana
8 la engleza
10 la religie
10 la tehno
eu am inceput mai rau decat tineoh go on

| thegreatgatsby a răspuns:

Buna
doi de 10 la istorie
7 la mate
8 la romana
10 la engleza
8 la tehno
8 si 6 la geogralaughing iar anul trecut aveam trei de 10, deci cred ca anul asta... m-am tampit

9 la chimie
5 la fizica
10 religie
10 desen
9 civica

si pana acu, cam atat happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A 10-a : 10 la mate, 8 la romana, 10 biologie, 9 geografie, 8 istorie smug bun, nu? nu ai ce sa faci decat sa te straduiesti putin mai mult si vei reusi sa ajungi la performante ma mari happy
Stiu ca ai trecut la liceu s e mai greu dar lasa ca vei trece tu peste, trebuie sa te obisnuiesti, asa ca nu ne spune ce ai acum si spune-ne media finala de anul acesta big grin
(Sa nu aud ca e mai mica de 7 ca te bat smug ) laughing

Mult succes, esti inca aici? treci la invatat! laughing

| Klara a răspuns:

Sa moara Veta, da' mult va mai place religia! :O ce note aveam eu la religie ( chiar daca nu's ortodoxa, faceam, ca m'au silit ai mei sa fac...si-aveam nene niste noteee...) 5 e mult...dejarolling on the floor

| Andy~~Black~~Underground~~Mafia a răspuns:

Mda sunt singuru din taota scoala care inca na luat nicio nota la nico materie ...cred ca le e frica la profesori sa ma asculte ca la ce prostii spun eu mai bine imi dau ei 5 din oficiu laughing

| juniper a răspuns:

Si la noi e la fel, mai mult de jumatate din clasa are de 3-4 la aproape toate materiile, dar si eu am note mijlocii, am un 9-8-7 la mate, 9 la romana, 5-10 la biologie, 7 la ingo, 9 la TIC, 8 la chimie si fizica, 10 la ed, fizica si o sa dam si test la mate la geometri din vectori (la care sunt paralela) si la franceza (la fel).

| viorel13 a răspuns:

Pai eu stau prost doar cu istoria ca am luat un 4 dar la restul numai 9 si 10.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu sunt a 9 a si am inceput si mai naspa...

4 - 6 info
4 chimie
4 - 7 fizica
5 roamana
7 franceza

sad.

dar nu trebuie sa ne descurajam totul trece si ridicam noi mediile, multe persoane spun ca asa e la inceput tinand cont la mine ca sunt noua in liceu, profesori noi etc etc (mie mie foarte greu sa ma acomodez)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt in a 8-a si am note asa si asa:
9 matematica, 9 romana, 9 istorie, 8 bio, si 5 engleza