Din cate am citit parca zice ca e telenovela ce ai patit u.
parerea mea e ca ma bine stati despartiti decat sa va certati de fiecare data cand va impacati inapoi.
Nimic din ce ai povestit nu demonstreaza faptul ca o iubesti din toata inima. Da-i pace fetei!
Omule nu te supara dar esti cam casanova si eu nu cred un gram din povestea asta cu,, m-am despartit,,,, seara m-am impacat,, si mincunele din astea
Laso mai moale... Poate iti raspunde cineva
In primul rand... unei fete sa ii demonstrezi ca o iubesti, nu trebuie sa te bagi cu nimeni altcineva.Asa ea va crede ca cu adevarat tu o plaki pe ea... chiar daca ea mai are "hopuri " (sa stea cu baieti sau na ) nu te grabi pentru ca si tie ti se poate intamplat sa vb cu o fata si atunci va veti scoate reciproc ochii! nu este bine deloc!
incearca sa te ti dupa ea si arata-i ca tu chiar o iubesti, fara a te baga cu alte fete, chiar daca de supare sau necaz ma gandesck catzi gasesti alinarea la o alta fata.
Si apropo de sarutul acela pe care Andreea l-a vazut sa nu imi faci asta niciodata in viata ta!(numa saa vezi ce zice persoana iubita), ea va crede catzi bati joc de ea si cu atat mai mult iti va fi greu sa o cuceresti. In al 2 lea rand te`ai injosit pe tine si nu in ultimul rand pe Andreea care dunt convinsa ca s-a simtit extrem de prost!
bafta, ia`o usor si nu mai fa prostii ca nu gastigi nimic :d.
asculta`ma va fi bine:*