Sa scapi de prietena sau de baut dar chiar nu poti sa te abtii fara sa bei, noi nu avem cu ce sa te ajutam, trebuie u sa ai vointa.
In primul rand este bine ca vrei sa scapi de viciu, in ceea ce priveste asa zisa prietena se pare ca nu este pe gustul tau si probabil nici ea nu are un anturaj tocmai bun pentru tine. Poti sa scapi simplu ii spui foarte frumos.ca nu este genul tau fara suparare! Poate ca acum nu esti dependenta de bere dar asta nu inseamna ca nu poti deveny! Acum nu am inteles prea multe din intrebarea ta pentru ca nu ai detaliat, adica ar fy multe variante. Daca tipa este cu adevarat prietena buna, nu trebuie sa bei neaparat bere iar ea va intelege! Daca imi dai un mesaj privat mai detaliat am sa pot sa te ajut!:*
Fata aceea e cea mai buna pr a mea si intr-o zi am ascultat o manea in care arata bere la greu si noua ni sa facut pofta de bere am furat bere de la tata si am fost bete nea fost rau dupa[era si normal sa ne fie rau] problema e ca din ziua aia noi beem in continu am baut si in Wcu de la scoala si ne-a prins directoarea si nea scazut nota la purtare venisera si tati nostry ne era o frica sa nu ne bata si eram si bete in acelasi timp dar in prima zi in care am gustat berea eram moarte de bete...asy vrea sa scap si eu de acest vici de a bea dar nujt cum cand ma duc la maga sa iau bere imi tremura manahelp me!
Ce zici sa vorbim despre asta la o bere? Fac cinste
Sper sa nu bei mai mult de 3 beri
orcum nu e nimic atat de rau
insa te mai vede fro pocaita sau frun` comunist si se inkina
In fine nu e treaba lumi ce faci tu
Poti bea si 3 KG de bere daca nai nimic
E ceva normal sa bei dar ...Sa bei tu bautura nu ea pe tine
Eu beau de 1 an
Docamdata beau dar 2kg si n-am nimic
oricum o sa mai ma antrenez)
Twister09 întreabă: