Păi,începe prin a păstra distanţa de "fanele tale". Fii mai rece faţă de ele, nu le mai vorbi, doar ce-i esenţial. Vor uita repede, după o perioadă.
Am incercat, dar nu pot, sunt genul sociabil, care daca nu vorbeste un minut cu cineva explodeaza, si dupa cum am scris mai sus urasc si nu po fi o prefacuta
Mpăi,atunci încearcă să le explici faptul că ţie nu-ţi place copmportamentul lor faţă de tine: dacă te "copie",stau în permanenţă în faţa ta,etc.
Totuşi, e chiar bine să fii genul sociabil, care "trăncăne mult". Eu una, sunt mai timidă, nu-mi prea place să comunic...
Asta e, daca te-ai straduit vreodata sa iesi in evidenta, suporta consecintele. Si ce are daca si ele se duc la volei? Poate le place. Daca te copiaza, spune-le sa nu iti convine.
Nu mam staruit niciodata sa ies in evidentela, urasc prefacutele si mincinoasele, dar nu iti pare ciudat, am inceput sa merg la volei, toti merg la volei, in interval de o saptamana (e insuportabil) recunosc, prima saptamana mi-a placut sa fiu cea mai populara dar dupa citeva luni...si in plus mai scriu in ziarul scolii tot felul de porcarii despre mine...
Mda...cel mai des cu prietena mea cea mai buna, singura care ma poate asculta si la bine si la greu =]
Nu e suficient sa vorbesti doar cu prietena ta despre asta. Trebuie sa vorbesti cu cei ce te amagesc si spun chestii care nu ti se atribuie deloc, si mai trebuie sa le explici cum stau lucrurile de fapt.
FataCuDouaFete întreabă:
ale0409 întreabă: