| piciuk a întrebat:

Am inceput sa nu vreau sa mai ies pe strada. aproape toata lumea se uita la mine, cateodata doar mi se pare, dar de multe ori mi se intampla sa vad oameni care se holbeaza la mine pur si simplu, le intorc privirea in semn ca totusi, nu e de bun simt sa stai sa te zgaiesti la cineva pe strada, dar ei continua sa se holbeze. urata nu sunt, dar nici nu stiu-ce frumusete, sunt o fata normala, dar chiar ma simt aiurea cand mi se intampla chestiile astea. ceva sfaturi? si fara sa faceti glume pe seama mea sau a intrebarii melewinking multumesc!

Răspuns Câştigător
| gigiro a răspuns:

Intrebarea e foarte serioasa, asa incat, sper ca nimeni nu va putea sa-ti raspunda in doi peri, cum se spune.Nu sunt prea multe explicatii la aceasta problema. In general, lumea se "holbeaza" la cineva pe strada, din mai multe motive.Primul ar fi ca sunt prost crescuti.In al doilea rand, pentru ca persoana respectiva(adica tu), ai ceva care atrage atentia. Sunt multe posibilitati:esti foarte frumoasa, esti foarte excentrica, esti frumos imbracata, ai un comportament deosebit, ai stil, esti moderna,. sau dimpotriva, nu ai nimic din toate acestea. Eu banuiesc ca esti mica, dar esti foarte bine imbracata, in trend.Romanii cand vad ceva frumos pe strada, se uita pentru a "copia" modelul. Mai e o chestie, uneori tinerii, au acest sentiment de "mica jena " cand merg pe strada, sunt putini timizi, au un mic disconfort.Cu timpul, trece.Ai incredere mai multa in tine si cauta sa infrunti privirile prea staruitoare.

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Sincer si eu practic sportul asta dar macar eu am bunul simt sa imi pun ochelari de soare cand observ oamenii. Dar da, se poate spune ca ma holbez la ei din spatele lentilelor si nu pentru ca ar avea ciudat, ci pentru ca poti invata multe din comportamentul/atitudinea/vorbele cuiva
Asa face si James Dean si se vede in prestatia lui din filmehee hee

| Flav a răspuns:

Eu spun ca ti se pare tie. E vorba de psihic, posibil sa fii putin complexata de fizicul tau si sa-ti imaginezi ca celorlalti te vad ciudat, ca arati altfel. E posibil sa ai putina incredere in tine. Impaca-te cu tine, cu corpul tau, be yourself.hee hee

| Hmmmm a răspuns:

Cred ca asta ti se trage de la faptul ca nu ai incredere in tine.
este normal sa se uite oamenii la tine cand iesi pe strada.fiecare dintre noi patim asta cand iesim din casa indiferent ca suntem normali sau avem vreun defect fizic vizibil. faptul ca tu nu vezi asta ca fiind ceva normal si te sperie lucrul asta este de rau.
poate sa fie din cauza faptului ca nu ai incredere in tine, din cauza faptului ca nu esti multumita de ceva in legatura cu tine. poate nu ai nevoie de un psiholog, asa cum a zis ATHOS, dar cu siguranta ai nevoie sa vorbesti cu cineva despre asta.persoana aceea poate sa fie si mama sau o prietena, sau sora daca ai asa ceva.
trebuie sa intelegi ca in momentul in care iesi pe strada trebuie sa iti asumi anumite lucruri. oamenii se pot uita la tine si te pot respinge sau judeca din cauza faptului ca areti intr-un anumit fel sau esti imbracata intr-un anumit fel.totodata o sa existe mereu si cativa oameni care o sa se apropie de tine tohmai datorita faptului ca areti asa cum areti.ambalajul nu face totul, dar conteaza.si atat timp cat tu nu te vei accepta si nu te vei simti multumita de tine nici ceilalti nu vor fi. o sa transmiti nemultumirile tale si celor din jur prin comportament si atitudine.
poate e timpul sa schimbi ceva.sa te apuci sa faci sport, sa iti schimbi coafura, sa iti schimbi stilul vestimentar.

| Crisu a răspuns:

Cred ca e doar o simpla parere, curand nu o sa tsi se mai para.Cine stie ce ai auzit sau ce s`a intamplat, de tu crezi ca ei se uita la tine. Daca nu o sa treaca, curand. cel mai bun ar fi un psiholog :*

| ATHOS a răspuns:

Te sfatuiesc sa consulti un psiholog. Este o problema pe care o poti rezolva.
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.Si eu trec prin asa ceva. urata nu sunt dar am un defect care atrage privirile celor din jur. De fiecare data cand trec pe langa cine trebuie sa aud aceis fraza''doamne ai vaut ce (xxx) are aia'' ma simt groaznic. Stau si ma gandesc daca chiar mertit toate astea. aici nu ma refer doar la problema X mai sunt si altele. Fruntea sus. ai incredere in tine. te ajuta mult