Doar daca ii dau cadouri asta nu inseamna ca se apropie de tine!
Incearca sa o mai inviti iar daca zice nu(si daca gaseste o scuza probabil e timida) atunci cand o intalnesti vorbeste deschis cu ea, spune-i ce simti!
Bine.dar nu i-am dat vreun cadou da ma gandea'm ca deja sunt 5 saptamani de cand ne vedem...si as vrea sa ii iau ceva sau sa ii zic ce simt ca mai am 2 zile de cursuri si nu o sa ne mai vedem... habar nu am ce sa fac oricum merci:*
Daca ti-a dat id-ul, e mai usor sa ti legatura cu ea! Cum sa-ti spun eu tie, unele fete acepta mai greu altele mai repede! Mai incerca, incercati sa va cunoasteti mai bine, poate asta urmaresete si ea.Fi atent la limbajul non-verbal,chiar daca nu iti spune ce ai vrea tu sa afli, iti da de inteles. Spune-i exact ce simti, fara sa ai temeri ca vei fi refuzat sau ceva de genu, e datoria te de barbat sa incerci. Daca nu merge, asta e, mai sunt si alte fete.Toti am primit refuzuri, si unele fete sunt mai timide la inceput, poate din acest motiv nu acepta.Mai incerca, n-ai nimic de pierdut.Mult succes
O cunosc destul de bine dar de fiecare data mi s-a intamplat la fel cand o vad incep sa nu mai fiu eu... oricum merci