Dragul meu, cu regret iti confirm ca fata nu-si doreste o relatie serioasa cu tine.Ar trebui sa te intrebi de ce a fost intr-o relatie pe ascuns cu tine? Este clar ca ascunde ceva.Tot ce ti-a spus pana acum, sunt motive. Daca esti matur, iti vei cauta fericirea in alta parte.Ea este imatura pentru a avea o relatie serioasa.Te-ai gandit ca poate avea pe altcineva, si de aceea este intr-o relatie pe ascuns cu tine, avand in vedere ca ti-a confirmat ca ea a avut relatii pe ascuns si inainte sa te cunoasca pe tine.Probabil ca parintii ei stiu ce a facut in trecut si de aceea sunt stricti cu ea. Daca te-ar iubi intr-adevar, ar trece prim foc pentru tine sacrificandu-si iubirea neconditionata pe care ti-o ofera.
Nu cred că e neapărat vorba că nu te iubeste... diferența dintre voi e mare și poate ai ei de gândesc că tu o vrei pe ea doar pentru corpul ei. Poate s-a gândit la faptul că ceilalți ar avea reacții sau poate chiar îi e frica de ai ei. Poate că fetele se maturizează mai devreme, dar poate că nu e cea mai mare dorință a ei să își înceapă și viața sexuală cu tine. Deși trebuie sa înțeleagă că tu o placi, nu trebuie sa o stresezi cu chestia asta. Intr-o relație sănătoasă nu toate se rezuma la sex. Ar cam trebui sa mai aștepți puțin, timp in care sa o cunoști mai bine și să afli subtil ce își dorește ea. Daca te vede băiat serios, poate și părinții ei vor înțelege asta și lucrurile se vor rezolva. Bafta