| sexychick_4075 a întrebat:

Am incercat sa il uit, dar pur si simplu nu pot. Vreau sa fiu cu el, dar de fapt nu vreau.Nu stiu ce sa fac.Nu am nici o prietena nimic, nu am cui sa ii spun tot ce simt si ma doare direct in inima. Ajutor!

Răspuns Câştigător
| Drums a răspuns:

Este greu dar stii ar trebui sa nu mai il vezi un timp, sa incerci sa il ignori, sa iti faci multi prieteni si sa eviti numele lui, sa cunosti multa lume care sa te inveseleasca.atentie fa-ti rapid o prietene buna, daca nu gasesti p cineva care sa-ti inspire incredere pot fi eu prietena ta.

5 răspunsuri:
| cornel a răspuns:

Pentru ca il iubestihappy de aia nu poti sa il uitihappy

| Spufff :x a răspuns:

Vrea sa fii cu el,, dar te opreste ceva.ai vrea sa-l uiti dar nu poti.probabil incerci sa nu te gandesti la el, dar il visezi thinking [sa fie iubire sau doar afectiune ]? thinking doar tu poti sti.si poti sa vb cu mama ta toate aceste lucruri love struck. te va intelege love struck

| UnCorazonLocoooo a răspuns:

E greu cand nu il poti uita, si mai ales cand nu ai cu cine sa vorbesti, daca vrei vb eu cu tine, sunt curioasa care e povestea ta si sa ti-o impartasesc si eu pe a mea big grin

| tia a răspuns:

E f rau atunci cand noi punem tot sufletul intr-o relatie, si el isi cam bate joc de el. Incearca totusi sa discuti cu cineva, poate cu mama ta. Nu te inchide in tine, va fi mai rau. Bafta!

| shadovv a răspuns:

Asculta muzica... de aia mai trista straight face... la mine merge laughing