| sergiu76 a întrebat:

Am inebunit, scriu ca ma doare sufletul, de ce am pierdut azi cu rapidul? va raspund tot eu:ca nu suntem in stare sa ne sustinem echipa.eu sunt din IS dar iubesc STEAUA de 25 ani. ce e becali? asta ne intereseaza? sau echipa sa fie sustinuta? dar normal la Bucuresti toata lumea Becali jos si uite unde am ajuns. da-l dracului pe becali si sa ne vedem echipa sus, acolo unde era locul, va rog din suflet bucuresteni, lasati-ne sa ne bucuram si noi de ceva.acel ceva este STEAUA.VA IMPLOR, SI CREDETI-MA CA PLING CIN SCRIU.peste tot STEAUA e Iubita, nu numai la Bucuresti

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Crezi că eşti singurul stelist căruia îi vine să se urce pe pereţi după 1-5 în Giuleşti? Asta este.
Şi noi i-am zdrobit în repetate rânduri cu 4-0 şi 5-0 pe echipa ciorilor vopsite. Astăzi a fost rândul lor.
Prost moment, e drept, dar există oare un moment bun?
Ţin cu Steaua de 15 ani şi nu sunt deloc în regulă cu situaţia actuală.
Suporterii adevăraţi se văd însă la greu. Câţi stelişti au tupeul să vorbească deschis despre Steaua acum, când Steaua suferă şi acum are nevoie de noi nu când câştigă titlul ca să ne facem noi poze cu tricouri cu "22", "23" sau "24" (când o fi!).
Nu sunt bucureştean. De fapt, oraşul meu natal e relativ aproape de Iaşi. Dar, cât am putut m-am dus în Ghencea şi vocea suporterilor din toată ţara se face auzită pe Ghencea sau, cel puţin se făcea în urmă cu 4-5 ani.
Acum e degringoladă peste tot. Degringoladă în echipă, în conducere, în fonduri şi... în galerie.

Campioni am fost, campioni vom fi până vom muri, Steaua Bucureşti.

3 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Un monolog interior postat pe site. Nu toti se agita pe baza lui Becali, ci "suporterii" care nu au nici o legatura cu fotbalul, arunca comentarii pentru a se afla in treaba. Suporterii adevarati sunt cu echipa in orice moment, fie el rau sau bun. Oricum, Steaua nu mai este ce a fost. A ramas doar istoria de ea, fara sa te superi. Si eu am fost stelist, dar acum tin cu Urziceni, acolo se joaca fotbal, acolo exista disciplina, acolo exista ambitie.

| dewix a răspuns:

Si mie imi pare foooaaartee rau ca a pierdut Steaua. desi sunt fata, tin cu steaua de mai bine de 3 ani si nu voi renunta.

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare