| daghy14 a întrebat:

Am intalnit un baiat care e perfect. nu i-am gasit nici un defect.Ma tot gandesc daca il plac sau nu.Deci,e de gasca, e destept si are toate calitatile care le-as vrea la un baiat.Mai e si frumos. Daca ma tot gandesc la el ce inseamna? Il plac cumva? Nu stiu. Voi ce ziceti?

P. S. Locuim in orase diferite care au distanta de o ora de mers cu masina. E mai mare decat mine cu un an.

Răspuns Câştigător
| LoveForShania a răspuns:

Nu exista o persoana perfecta. Tu probabil il placi si de aceea il consideri perfect. Pentru tine este perfect. Dar alte fete poate nu il gasesc pe acel baiat, poate ele nu vor baieti destepti, sau cu ce calitati mai are el. Unelor fete nu le place de baiatul care iti place si tie, poate ele nu prefera calitatile acelui baiat, si nu il considera,, perfect''.si chiar daca l-ar considera, o greseala a facut si baiatul ala. Poate in prezent ti se pare perfect, dar in trecut a facut pacate/greseli si asta inseamna ca nu,, perfect'' sau cum ii zici tu. Si da...eu cred ca il placi daca il consideri,, perfect'' pentru tine, dar sincera sa iti spun nu e perfect, pentru ca nu exista om perfect, si chiar daca ar exista, cu timpul s-ar schimba si nu ar mai fi vreun om perfect. Si eu cu fostul meu prieten, il consideram perfect, dar in realitate, acum cand m-am despartit de el nu il mai consider perfect, si atunci l-am considerat perfect deoarece il placeam. Bafta!

16 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Mereu cand placi pe cineva ti se pare ca este perfect. happy

nony
| nony a răspuns:

Offf. fata se referea ca e perfect din punctul ei de vedere.Eu cred ca esti indragostita lulea de el. Dupa cum l-ai descris probabil ca atunci cand il vezi iti sclipesc ochii.simti niste fluturasi prin stomac.Pariu ca l-ai si visat pana acum.Si nu inteleg. Daca e asa perfect, de ce nu e iubitu tau? Sau il apreciezi din umbra, fara sa stie ca tie iti place de el?

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Il placi. De obicei cand placi pe cineva nu-i gasesti nici un defect.

| anaid a răspuns:

Mai vorbim dupa aproximativ 2 ani si nu o sa ti se mai para asa perfectwinking

| Amrita a răspuns:

Dupa parerea mea, il placi.
Dar ai grija.sa nu confunzi ceea ce simti cu faptul ca e "baiatul perfect"...
Trebuie sa gandesti bine situatia. dar daca spui ca te tot gandesti la el. este foarte probabil sa-l placihee hee...

Take care!happy

| Marry:X a răspuns:

Buna. in prmul rand nu conteaza varstabig grin.si eu sunt indragostita de un baiat cu 8 ani mai mare ca minebig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grin. dragostea nu tine cont de varstabig grin... da, daca te gandesti la el inseamna ca ai fluturashi in stomacbatting eyelashes...stiu cum e ...important e daca te place. sper sa iti fie folositor raspunsul meuhappy ceau

| RossSaid a răspuns:

Poi il placi.Si ce daca e unpik de distanta? Nu contwinking. Dar nimeni nu-i perfect.trebuie sa aiba el un defecthee hee

| Stixie a răspuns:

Eu cred că nu îl placi, doar te-a fermecat felul în care aratăwinking

| zeeeeeex a răspuns:

E mai limpede ca lacrima ca il placi si nu putin big grin... Distantza nu ar trebui sa fie un impediment daca te`ai gandit la asta... Il placi si daca el te place pe tine lasa fluturasii si furnicaturile de pe tot corpul sa isi faca de cap!

| cutza a răspuns:

DA? Atunci felicitari...esti indragostita!
Doar o fata indragostita vede baiatul perfect asa ca ai face bine sa nul scapi!happy

| 31ea a răspuns:

Da e perfect pentru cal placi dar nu exista om perfect, a fost perfect cel care si-a dat viata pentru noi.

| daghy14 explică:

Oricum i-am gasit un defect:sta pe net si se uita la filme pana la 3 noaptea, si... n-am avut nici un iubit, dar mi-a placut de unu in clasa a treia, dar a trecut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Este normal că îl placi, de acea te și gândești la el.
Poate chiar te-ai îndrăgostit subit de el, mai știi!
Numai prin comunicare poți afla dacă are aceleași gânduri ca și tine.
Mult succes.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar sincer este? ca daca era sa ii placi sau nu, iti zicea pana acum! ori alba ori neagra.

| sunshinee_5694 a răspuns:

Hi!
Am observat ca nu ai uitat sa mentionezi ca locuiti in orase diferite.
Daca il placi si te place de asemenea distanta nu va insemna nimic.

Atunci cand te gandesti la cineva probabil te`ai indragostit.
Si apropo nu uita nimeni nu`i perfect!

Ai grija!
Pa, pa.

| mihaela_6481 a răspuns:

Nu conteazaoh go on.cu cat distanta e mai mare.cu atat va certati mai rarlaughing
adica.asta s`a intamplat in cazul meubatting eyelashes:X
incearca sa tii legatura cu el.happy