Eu zic ca de multe ori trebuie sa faci tu primul pas
daca nu risti nu castigi
intra pe el pe mess si spune-i ca iti e drag nu incepe sa ii indrugi acolo vrute si nevrute.zi doar "ioai drag imi esti" sau ceva de genu si vezi ce raspuns iti da si de acolo dezvoltati voi un siboect destul de interesant si il si intrebi daca chia simte ceva pentru tine
O sa iti spun parerea mea.
O fata nu ar trebui sa permita unui baiat care nu este prietenul ei sa o ia in brate, cu atat mai putin sa ii puna mana pe fund. Daca ii permite inseamna ca nu se respecta pe sine. Cine te mai respecta daca tu nu te respecti?!
Nu spune nimeni ca nu poti sa cochetezi cu el, sa "te joci" putin, insa niciodata sa nu ii permiti mai mult daca nu aveti o relatie! Nu stiu daca ti-ar placea ca apoi toti sa vina sa puna mainile pe tine, ca doar au vazut ca pe ala l-ai lasat. Prin urmare, or sa te trateze ca pe o fata cu o reputatie indoielnica, sa spun asa.
Poti sa discuti cu el, sa-l intrebi unde vrea sa ajunga cu gesturile astea. Vrea o relatie cu tine? Atunci mai discutati. Nu? Atunci sa inceteze.
Depinde. Poate isi bate joc. Asa am patit si eu, da dupa o dau in sentimentalisme si nu-mi place. Nu stiu... Ar trebui sa il intrebi daca simte ceva pentru. tine, si daca simte ceva pentru tine ii spui si tu ceea ce simti pentru. el. Dar, daca e un tip mai " sentimental " ii poti dedica o melodie. .
Sper ca te-am ajutat, pup :*.