Daca tu crezi ca si el ti-ar face tie cadou de ziua ta (orice), cumpara-i bratara de argint. Si eu am primit asa ceva de la o fata si imi place... Am 10-12 bratari la mana stanga
Daca nu bratara, atunci fa-i ceva, dar nu-i scoate ochii ca se invata!
Spor!
Cadoul poate fi un parfum sau un after shave, ambele fiind foarte iubite de catre barbati, plus ca de fiecare data cand va veti vedea, un miros ales de tine, il vei simti mereu, iar acest lucru iti va da placere!
La multi ani pentru Haiosul tau!
Si eu zic sa nu te avanti la cadouri scumpe. o carte, daca sti sigura ca citeste, sau ceva haios, nu stiu, daca esti creativa si indemanatica, poti sa ii confectionezi chiar tu un cadou dragut, daca zici ca el are simtul umorului. va aprecia efortul.
Eu zic k daca nu il cunosti demult timp sa nu ii oferi bratara... poate nici nu o sa ii placa modelu.sau poate ca nu poarta argint... du-te in ceva magazin de suveniruri si gasesti acolo tot felul de chesti haioase asa ca si caracterul lui
Te face mereu sa razi? Inseamna ca e ceva in neregula cu el.Parerea mea...
Eu ti-as propune sa fii mai calculata cu cadourile si sa nu te avanti sa-i faci cadouri prea mari din prima, pentru ca dupa aceea vei avea de suferit.Nu il invata asa. O carte, o cravata.
Eu zic ca e ceva prea mult o bratara de argint.Mai bine iai ceva mai putin costisitor daca nu il cunosti foarte bine.
Cartea: Ce stiu barbatii despre femei... nu investesti prea mult in acest cadou si e posibil sa i se para si putin amuzant cand o vede..fiind goala si ii scrii tu ceva dragut pe o pagina.
Draga marga, avand in vedere ca nu il cunosti de prea mult timp cred ca bratara de argint e prea mult. Inainte mergeau Cd-urile dar acu numai pentru ca gaseste pe net tot ce vrea. uite eu as opta pentru un set parfum, deodorant si afteshave. Sau daca e un tip cool si se impraca casual dar cu stil ar merge o curea faina sau o geanta (de baieti normal) din aia care se poarta pe o parte, sau o sapca da nu din piata dar nici de la chanel. ceva intre. Sau daca sunteti ceva mai "intimi" (adica daca va intelegeti fb si deja ai fost la el acasa si ii dai sfaturi ce sa-si puna pe el cand iese, un tricou cv... TIne ma la curent. pupici
Draga marga, avand in vedere ca nu il cunosti de prea mult timp cred ca bratara de argint e prea mult.. Inainte mergeau Cd-urile dar acu numai pt k gaseste pe net tot ce vrea. uite eu as opta pentru un set parfum, deodorant si afteshave. Sau daca e un tip cool si se impraca casual dar cu stil ar merge o curea faina sau o geanta (de baieti normal) din aia care se poarta pe o parte, sau o sapca da nu din piata dar nici de la chanel..ceva intre.. Sau daca sunteti ceva mai "intimi" (adik daca va intelegeti fb si deja ai fost la el acasa si ii dai sfaturi ce sasi puna pe el cand iese, un tricou cv... TIne ma la curent..pupici