anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am intampinat multe probleme pe acest site. Una dintre ele ar fi lipsa de toleranta, nesimtirea, probleme cu capul ale unora.Credeti ca daca renunt la a mai pune intrebari cu diverse linkuri voi fi lasata in pace?

Răspuns Câştigător
| Mayyyyyy a răspuns:

ArcAngella,degeaba renunti a numai pune intrebari! si eu am patit asa ceva si am specificat ca vreau seriozitate! dar s-a intamplat, nu? stii restul ii judeca pe alti dar la ei s-au uitat? nu! normal si eu stiu sa-i judec pe altii dar nu fac asta pentru ca sunt foarte educata! Nu-i mai baga inseama si pune incontinoare intrebari, stai linistita'! succes! Sunt sigura ca nu din cauza diverselor linkuri!

5 răspunsuri:
| Lace a răspuns:

Nu renunţa în a mai posta întrebări! Lasă-i pe invidioşi să se exprime, nu trebuie să îţi pese.Mie îmi înveseleşti ziua de fiecare data.
Baftă în continuare!

| Yell0w a răspuns:

Daca nu ai mai da tu lectii cu cine esti tu laughing poate

| VisSs a răspuns:

Culmea eu n-am dat de specimene din astea in afara de tine.
Sti ce am observat? Nimeni nu te suporta, toti te critica si totusi inca mai esti pe site.Ce inseamna asta? Nesimtire. Lipsa de toleranta? Tu aia care injurai manelistii? Probleme cu capul? Tu esti singura obsedata de a fi ceva ce nu esti.Soareee are dreptate laughing si stie ea in legatura cu ce.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

ArcAngella draga mea, tu esti aici doar pentru aprecieri? Dai dovada de o intoleranta iesita din comun fata de cei ce nu asculta rock sau nu au aceleasi convingeri ca ale tale. Esti libera sa faci ce vrei, dar fa cu cap si responsabilitate, căci numai tu vei suferi consecintele.

| Ecaterina_9469 a răspuns:

Dar ce legatura au linkurile cu "lipsa de toleranta,nesimtire"? Pana la urma, linkurile sunt folosite pentru a-l "indruma" pe cel dornic sa-ti raspunda la intrebare... daca nu au "toleranta"sa vada ce e in acel link, atunci sa nu se mai apuce sa raspunda.