| cockie_green a întrebat:

Am inteles cum sa nu mananc multe dulciuri dar mai e o problema destul de mare...am 12 ani si cred ca de abia 30-31 de kilograme...sunt cea mai slaba din clasa.cum sa ma ingras in afara de mancare grasa?

7 răspunsuri:
| Vreau sa mi se stearga contu a răspuns:

Ia vitamine, du`te la doctorul de familie si spune-i sa-ti dea ceva sa te mai ingrasi putintongue

Răspuns utilizator avertizat
| frumushika09 a răspuns:

Si eu sunt la fel ca tine...doar ca eu am 35 kg! trebuie sa mananci mult...nu gras, trebuie sa mananci mult si sanatos, dar sa stii ca e ma bine sa fii slab decat gras!

| martutza a răspuns:

Ai incredere in tine si nu te lua dupa gurile rele este important sa te simti bine in pielea ta si nu trebuie sa fortezi ca sa te ingrasi mananca normal ai abia 12 ani mai ai de crescut si nu uita pofta vine mancand bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe langa ce mananci zilnic mai adauga inca alte mancaruri / produse care sa aiba 700 calorii. Si sa mergi la sala ca sa se aranjeze totu calumea nu sa fi grasa, cu burta etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-ti face griji. Eu am 14 ani si am dabea 35. Si eu sunt aproape cea mai slaba din clasa, dar n-am ce face. Oricat as baga in mine nu se pune nimic. Eu stiu ce sfat sa-ti dau... Incearca vitamine Vitamax, din cate stiu ajuta. Sau pastile pentru ingrasare Peritol. In rest, mananca sanatos si mult si fa sport...

| friends4ever a răspuns:

Nu trebuie sa te ingrasi.Fii tu insati.Eu am 11 ani si am 50 de kilograme. Daca incerci sa te ingrasi, mai tarziu o sa fii prea grasa.