~Am înțeles frate că v-ati saturat de adolescentii din ziua de azi, care se îmbraca nu stiu cum la scoala...Ce parere aveti?~
părerea e că ai ințeles tu GREȘIT
Cand eram la liceu, acum 6 ani, eram de acord cu purtatul uniformei, intre timp mi-am schimbat parerea. Exista unele avantaje: egalitate: contribuie la reducerea diferentelor, toti elevii arată la fel, indiferent de starea financiară a familiilor lor(nu sunt 100% de acord cu asta), siguranta: uniforma poate face mai ușor pentru personalul școlar sa identifice strainii in incinta școlii, reducand astfel riscul de intrari neautorizate. pregatire pentru lumea reala: unii susțin ca uniforma poate ajuta elevii sa se pregatească pentru viața de adult, unde dress code la locul de munca
Pe de alta parte, există și argumente contra: poate fi inconfortabila, poate limita expresia personală a elevilor, costul acesteia, elevii ar trebui sa aiba dreptul de a alege propriile haine, asta ajutandu-i sa isi dezvolte un simț al autonomiei, si cum ai mentionat si tu, uniforma necesita intretinere constanta si se murdareste repede.
Dar da, sunt de parere ca nu ar trebui sa fie obligati sa poarte o uniforma cap coada, ci sa decida cu ce sa se imbrace, sa nu fie precum o turma de oi.
In prima poza vad scolarite. Azi in oras am vazut grupuri de tineri care pareau ca vin de la discoteca nu de la scoala. Haine rupte pe ei, bascheti in picioare (cica ''jordani''), plete, cercei in nas.
Eu ma imbrac in haine sport si tata mereu are ceva de comentat. Pot sa zic ca te inteleg si sunt de acord cu tine.
Umbli in trening ca bautorii de bere?
Nu, hanorac + pantaloni sport.
Offf. Ce replici mai dati unii. Ma faceti gelos bre! >P
Care comunisti cocosel? Uite aici elevi in uniforma. Poza facuta prin anii 30. http://www.enciclopedie.info/......%C4%83.jpg