| BaiatuFitzosu a întrebat:

Am intrat de mult tim pe acest sait dar nu stiu nici acum cum sa dau fundita ma poate ajuta cineva! Daca imi va spune cineva cum se face ii dau FUNDA!

Răspuns Câştigător
| NoBoDy_7286 a răspuns:

Mai intai pui o intrebare. dupa astepti sa ti raspunda cineva si dupa cateva raspunsuri iti trimite pe mess ceva gen: selecteaza castigatorul intrebarii tale bafta!

5 răspunsuri:
| lollipop_6643 a răspuns:

Crek intrebarea asta mai e de 100 de ori p site deci... la o intrebare postata de tine vor exista unul sau mai multe raspunsuri. Pe cel pe care tu il consideri cel mai folositor il votezi dandu-i o fundita. p care o gasesti in dreapta raspunsului. deci Funda? smug

| CrYsS34532 a răspuns:

Buna

Vezi raspunsu si in dreapta e funda de culoare alb-negru apesi pe ia iti apare o casuta in care scrie sigur vrei sa acorzi funda si apesi da apoi gata ai dat funda big grin

Sper ca te-am ajutat

PAa

| kattya96 a răspuns:

Deci cand cineva iti scrie un raspuns la intrebarile pe care le dai. In coltul din dreapta jos al raspunsului primit este o fundita rosie, dai click pe ea si te intreaba : Sigur doresti sa oferi funda, iar tu raspunzi cu Da sau Nu depinde big grin
SUCCES happy

| f a răspuns:

Pai in dreapta este o funda in alb-negru la fiecare raspuns... da click pe eahappy

| BaiatuFitzosu explică:

Ms mult pentru ajutor!winkingwinkingwinking