Buna! Tocmai ce am terminat acest profil. Nu este foarte usor, dar nu imposibil. Eu pe premiza asta am mers cand am ales mate-info. O sa dai teza la mate, info, romana si ai de ales intre chimie, biologie, fizica.
Pentru informatica trebuie sa-ti mearga mintea, sa o intelegi. Eu nu am inteles aceasta materie si prin urmare dupa liceu nu am ales sa ma duc in domeniul IT. Dar in anii de liceu ma straduiam sa am media 5 la info, cat sa trec clasa.
Nu sunt de acord cu Radu284. Depinde de liceu. La mine s-a facut informatica, profesoara ne preda etc. Dar nu ne baga pe gat pentru ca stia ca informatica nu toata lumea o intelege.
Ai grija insa cu matematica. Straduieste-te ceva mai mult pentru ca este materie de bac si o sa ai nevoie de ea. Faci M1, cel mai greu modul, si aici chiar trebuie sa-ti dai interesul.
In principiu daca esti o fata silitoare si cuminte nu o sa ai probleme.
Depinde, informatica nu este grea, dar asta doar daca esti dispusa sa inveti singura. De la scoala nu o sa inveti aproape nimic (si cam tot ce va invata este gresit).
Nu e asa greu. Si eu sunt pe a 10-a tot la mate-info. La mate e greut, dar nu exagerat, iar la info trebuie sa te straduiesti sa intelegi tot ce aci acolo. In rest, cel putin la mine, e super