| just|breathe a întrebat:

Am intrat la un liceu economic sectia economie, profil serviciisad. Ati putea sa imi ziceti ce materii se fac? In afara de cele obisnuite:mate, romana, biologie, etc.Nu prea inteleg ce inseamna economie adica ce s-ar putea face la economie si ce vor sa zica prin servicii.Va multumesc anticipat:*tongue.

Răspuns Câştigător
| ellene a răspuns:

T. I. C. e de fapt informatica (stai pe mess), E. T. G. (un fel de tehnologie), SCPS (ceva legat de calitatea produselor si serviciilor)...astea's intr-a 9 a, educatie antreprenoriala, economie, TIC ( a 10 a), planificarea operationala, organizarea resurselor umane, marketing, economie politica parca, TIC... (a 11 a), economie, mediul concurential, analiza pietei, iarasi TIC...etc...mai sunt mai multe o sa vezi. Oricum, nu sunt grele, iar din a 11a nu mai faci biologie, muzica, desen, fizica, chimie. Bafta

3 răspunsuri:
Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

O sa afli.

cami
| cami a răspuns:

O sa ai tot felul de abrevieri : "D. S. E", o sa mai faci T. I. C si Logica in rest toate materiile de pana acum. + Educatie economica, sau stiu si eu cum s-o numi.fiecare pe sectia lui, nu?

| Rizer a răspuns:

Buna.Si eu invat la un astfel de liceu.In clasa 9 ai sa faci T. I. C(tehnologia informatiilor si comunicatiilor), S. C. P. S(studiul calitatii serviciilor si produselor), E. T. G.(elemente de tehnologie generala), logica si argumentare, evidenta contabila, economia serviciilor,+istorie, geografie, desen, muzica. Iar in clasa 10 faci: economia intreprinderii, S. C. P. S., evidenta contabila, T. I. C., iar intra11 tot T. I. C., ECONOMIE, organizarea resurselor umane, marketing, si mai multe module(10-12)in clasa 11 si 12.Si nu mai faci fizica, chimie, biologie, muzica, desen, e. t. g., in clasele a 11 si a 12.Sunt multe intadevar!
SUCCES!