anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am intrebat o fata daca vrea sa iasa cu mine la un suc, initial a zis ca "sigur, ar fi dragut" iar cand am întrebat-o cand sa iesim a zis ca sapt aia nu poate deci sapt viitoare. Cand am întrebat-o iar sapt asta a zis ca "nu promite nimic" caci au venit la ea ceva neamuri din străinătate. Acum nu mai știu ce sa zic, credeti ca nu mai vrea? Cum sa o mai intreb data viitoare?

8 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Aşteaptă încă o săptămână şi după propune-i încă o dată asta. Dacă zice că e ocupată te ia pe ocolite şi nu vrea să ieşiţi la suc.

Succes.

| StalkerSoul a răspuns:

Asteapta si tu numai sta atat pe capul ei.
Dupa ce vor pleca rudele ei, asteapta putin si vezi daca te cauta ea, daca nu intreab-o again.

| Neberius13 a răspuns:

Poate s-a razgandit fata. Intreab-o pur si simplu daca are rost sa astepti dupa ea, spune-i sa nu te ia cu scuze ieftine, iar daca zice sa astepti, asteapta.

| Me01 a răspuns:

Buna. In aceasta săptămana in care el nu poate mai trimite-i câte un mesaj din cand in cand(ex: buna ce mai faci) ca sa vada ca esti interesat de ea dar nu I stresa forte mult si poti astepta ca rudele iei sa plece si după sa o inviti din nou la un suc.

| Me01 a răspuns:

Scuze, in săptămana in care EA nu poate.

| asdfcffcvgvv123 a răspuns:

Pai nu cred ca iesirea asta dura o suta de ani, banuies ca cel mult 3 ore. Eu zic sa nu o mai rogi pentru ca daca voia sa vina la suc, venea si daca era tot nemu acasa la ea

| OchiiCaprui a răspuns:

Asteapta, poate sa razgandit. Crezi ca daca i-au venit niste neamuri nu putea iesi cu tine 1 ora 2?
Mai intreab-o cateodata cand iesiti, dar fara sa pari disperat.

Răspuns utilizator avertizat