| Alex_9906 a întrebat:

Am intrebat-o pe o fata daca vrea sa fie cu mine. A spus ca ar fi bine sa ne cunoastem mai bine, caci o vazusem pentru a 2 oara in viata.Asta inseamna ca am sanse ca ma place dar trebuie sa imi cunoasca caracterul? plzz help me ce inseamna acest raspuns?

Răspuns Câştigător
| Ioanaa28 a răspuns:

Te place dar vrea sa afle mai multe despre tine!
Asta inseamna ca pentru ea conteaza mai mult decat aspectul fizic si banii!
Impresioneaz`o!

| Alex_9906 explică (pentru Ioanaa28):

Nu poot sa zic ca sun sarac am bani in fiecare vara mergem cu familia in concediu...in Croatia Turcia(Antalia)

4 răspunsuri:
| eXpreSSss a răspuns:

Pe ea tigrule tongue! Lasand gluma la oparte, sincer clar fata te place si ea si cum a spus si ioana28_8484 vrea sa afle mai multe despre tine. Sfat NU incerca sa fi ceeace nu esti pentru ca nu o sa o dai gata deloc si in afara de asta o sa o duci pe o pista proasta si tot tu o sa ai de pierdut.Fi tu insuti, puneti in evidenta punctele tale forte fi carismatic, glumet (pana intr-un anumit moment)fi subtil totodata dar si putin indraznet ( ca daca ii lasi impresia ca esti prea timid nu e bine). Ce pot spune SUCCESS tongue

| MurderousBeauty a răspuns:

Uite, eu sunt fata si stiu cum functionam. noi fetele vrem sa cunoastem un baiat mai bine pentru a sti daca ne putem pune increderea in el. unele fete se grabesc si pe urma sfarsesc prin a plange o zi intreaga fiind ca l.a prins inseland.o, deci, da, te place si ar vrea sa fie cu tine.

| dilogilr a răspuns:

Sti cum e cu fetele,ne place sa cunoastem foarte bine baiatul de care ne place ca mai incolo sa nu ne para rau,dupa ce ne aruncam in plasa dragostei (mai matforic) fi interesat de ea,intalnitiva mult, iesiti in grup:*deci succes, si ai mai multa incredere in tine:*