| moldo_1218 a întrebat:

Am iubit o fata de 4 anii si am insalato acum recet.
Dar m-am intors la ea o fost doar o avetura nu am pus inima petru ca o iubesc si tin la ea foarte mult.

Dar acum mi-a facut-o ea are pe altcineva si nu vre sa renute la el s-a indragostit de el am rugat de 3 zile si nu vrea de 3 zile nu am mancat de 3 zile nu mai stiu nimic de casa 3 zile ma ceret cu toti preteni mei 3 zile am inebunit de tot nu mai suporta.

Nu stiu ce sa fac datim citeva sfaturi va rog nu doresc la nimeni nici la dusmani mei sa fie in sitoatia mea am 23 de ani nu sunt copil dar nu pot sa stau fara ea

Răspuns Câştigător
| Marynna a răspuns:

In primul rand trebuie sa iti dai seama ca tu ai o parte din vina pentru ce s-a intamplat... daca zici ca o iubesti asa mult, de ce ai inselat-o? ma rog, nu asta doresti sa auzi, daca ea nu te mai vrea, inseamna ca a durut-o mult ce i-ai facut...mai asteapta putin si vezi ce se intampla. poate este cu acel cineva doar ca sa te faca pe tine gelos, dar, exista si varianta sa il iubeasca pe acel cineva, si daca il iubeste, nu prea mai ai ce sa faci

eu iti propun sa te linisteti, ca nu trebuie sa intri in panica, adica, sa punem raul inainte, sa presupunem ca nu mai poti sa faci nimic, pana la urma, o sa treaca. o sa suferi, nu poti evita asta, dar nu ai ce sa faciwinking

bafta si sper ca te-am ajutatwinking

6 răspunsuri:
| anonima122 a răspuns:

Ai primit ce-ai meritat. ai inselat-o si ea a facut la fel

bravo ei!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai tu ai crezut-o proasta si te-ai crezut tu smecher si taor comunal.acum ce mai vrei? las-o in pace.asa e si in casnicie. te-ai jucat? ai pierdut. ori s-a dat legea cucosului si nu stim noi?

| Muflă a răspuns:

Too long - didn't read

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ți-a plătit-o cu aceeași monedă!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai frate linistit...esti cel mai puternic din cati
poate egzista vei reusi ca intodeauna satreci peste asta. sint sigur de asta ...imcearaca sa ai mai multa incredere ii tine si vei reusi.capu sus frate

| Anna141991 a răspuns:

Prin putinele tale fraze inteleg prin ce treci.Toti gresim,unii fac greseli mai mari, alti mai mici, dar pana la urma toti platim cu aceisi moneda.Incearca sa vezi viata altfel, daca te izolezi de lume nu rezolvi nimic, Cand esti suparat sau nervos spui ceva de genu:"nu mai vreau sa vorbesc cu nimeni"Si atunci cine o sa observe cand te bucuri sau suferi? nimeni! Cu totii avem nevoie uneori de clipe de liniste si singuratate dar asta nu inseamna ca trebuie sa rupem de tot legatura cu lumea.