Hei HeiAcum am eu o intrebare.de ce nu il intrebi tu? Adica arata-i ca il placi si tu.probabil nu te intreaba pentru ca nu e sigur pe sentimentele tale si crede ca il vei refuza din nou.Eu zic sa il intrebi tu sau sa ii dai de inteles ca il placi. Sper ca te-am ajutat:*
Sall! foarte simplu! ia`ti inima in dinti si intreaba`l thu, spune`i in fata: mai! mie imi place de uh vrei sa incepepem o relatie? sau cv de genu daca el este timid inseamna k thu va trebui sa fii mai tupeista, asta daca chiar iti place de el bafta in continuare :*
De ce nu incerci sa vorbesti cu el mai mult, adica sa vada ca nu are de ce sa-i fie rusine.
apropiete de el si vorbiti despre lucru banale pana se va obisnui si te va cunoarte mai bine...
sau pune o prietena sau pe cineva in care el are f multa incredere sa se intalneasca in parc( undeva, nu conteaza unde) si de fapt sa te duci tu si sa stai cu el de vorba... la inceput va fi incordat, si se va sinti ciudat dar daca incepeti sa vb despre cv interesant va fi prins in discutie si vei vedea ca dupa o jumatate de ora nici nu o sa-i mai fie rusine si va vorbi cu tine normal... fundita?