| smsamif a întrebat:

Am laptop si va rog sa mi spuneti cum pot face captura de la tv?
cum pot, cu ce program sau cablu?

Răspuns Câştigător
| victorrdg a răspuns:

Bul raspunsu lui gotohell dar mai ai o solutie la indemana, rapida si fara deplasare, captura de la posturile difuzate onlinetongue, cum spuneam daca ai nevoie fff curand, totusi p termen lung cablu este sfant dar din cate stiam eu iti trebuie si tie tv tuner(cel putin la desktop-uri asa s folosea, l laptopuri nu bag mana in foc)oricum si fara un TV tuner u trebuie sa ai conectari HDMI si la laptop s la tv. Sper ca am fost util daca nu...gestu conteazalaughing

2 răspunsuri:
| MsdfdsSeArde a răspuns:

E un cablu care il iei de la o firma speciala de electrocasnice...
nu mai stiu cum se numeste dar te duci si intrebi cam asa "aveti vreun cablu prin care cand il bag in laptop si in TV, sa vad ceea ce vad pe laptop pe TV? " si o sa te intrebe cat de lung sa fie si daca vrei cablu HDMI sau simplu, dar vezi ca trebui sa ai TV de ultima generatie adica, plasma si ce au mai aparut ca o sa ti'l cumperi si nu o sa ai unde sa il conectezi
A si pretul e de 20 lei

Sper ca te'am ajutat. By3

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa vezi de pe laptop la tv:
iti trebuie un cablu VGA (asta e 20 lei) ca ala HDMI mai scump e in jur de 80 lei, dar nu e mare diferenta. Cablu VGA e tata lor! dinasta folosesc si eu. TE uiti la tv sa vezi daca ai intrare VGA cum ai si la laptop la placa video si e OK. succes