| lollypop_3471 a întrebat:

Am lipsit cateva zile de la scoala anul asta, unele fara sa le spun alor mei. Vorbesc de 2 saptamani maxim, in 2 luni de scoala, cu scutiri. In cateva din ele am fost bolnava pe bune. Diriga i-a sunat pe ai mei, i-a chemat la scoala si a facut mare tavatura pe tema asta. Pana la urma si-a dat seama ca se agita degeaba, ca absentele sunt motivate, dar nu se lasa. Le-a bagat alor mei in cap ca toate astea sunt din cauza ca nu socializez cum trebuie cu colegii si ma trimite la pshihologul scolii. Ca si cum nu era mai mult decat sufocient, le-a spus si colegilor sa ma "bage mai mult in seama". Ai mei insista ca e ceva in neregula cu mine. Eu nu reusesc sa inteleg ce drept are diriginta sa imi spuna ce sa fac cu timpul meu liber, avand in vedefe faptul ca ma cunoaste de 2 luni si nici macar numele nu mi-l stie bine. Ideea e ca toata chestia a degenerat, am ajuns sa fiu pedepsita din cauza unei tampenii. Eu simt ca o iau razna, nu ma mai inteleg cu nimeni si tot ce stiu e ca nu vreau sa merg la liceu. Ma apuca nervii numai cand ma gandesc cat am invatat in ultimii patru ani si cat m-am agitat cu examenele de admitere, ca sa ajung in acest "liceu de elita", care este de fapt plin de profesori incompetenti. Intrebarea mea este: si acum ce fac? Ca vad ca toata lumea a luat-o razna si ma simt ca intr-un film prost.

Răspuns Câştigător
| danudanielu a răspuns:

Hmm, ti am citit problema si ma gandesc la mine. eram intr a noua, la liceu si undeva pe aproape ma regaseam si eu.

cu chiu cu vai am rezistat.

in ceea ce te priveste ai mai multe variante. poti ramane in continuare aici, la liceu si ori te chinui, ori te certi cu ei ori ramai indiferenta.

sau mai ai o varianta. sa schimbi liceu. dar apoi iar intervine parintii si e destul de greu ca sa i impaci.

Sper ca sa treci cu bine peste toate.

In acest moment cred ca te inteleg destul de bine ca am trecut ei eu prin foarte multe si unele chiar mai grele.

mult spor happy

si inca ceva iti doresc nu ca ti ai o viata sau o zi(in fiecare zi) fericita, ci iti doresc ca sa ti faci o zi fericita(in fiecare zi) sau tradus in engleza(ca suna mai bine)... nu iti doresc have a nice day ci make a nice day. happy

2 răspunsuri:
| Ionela08 a răspuns:

Ai doua variante ori inveti sa ramai la liceul la care esti ori te transferi la alt liceu unde sunt mai putine cerinte si unde nu e asa de multa severitate. Atunci o sa mai poti si tu chiuli cateva ore fara sa fie ai tai chemati la scoala sau sa fi pedepsita

| neutrino a răspuns:

Atunci cand toata lumea spune ca esti beat, e bine sa te duci sa te culci.