| RheaLustzig a întrebat:

Am lipsit ieri de la scoala fara sa stie mama. Mama a fost plecata toata ziua si nu stie dar mie fruca sa afle. Pur si simplu nu m-am simtit in stare sa merg la scoala din cauza stresului si daca afla mama nu o sa fie prea bine.
Nu stiu ce sa fac sa imbunatatesc treaba.Cine imi da si mie un sfat?
(p. s stiu ca nu am facut bine ca am absentata la scoala) Nu am mai avut probleme cu absentele am lipsit doar 3 zile anul asta din care mama stie doar una ca era si ea acasa.

Răspuns Câştigător
| RoxAnana a răspuns:

Stai linistita draga tuturor ni se intampla.asta e stresul si monotonia ne "invadeaza" mereu si mereu ai vrea sa ai un refugiu sa te simti bine stai linistita ca si eu chiulesc cand am astfel de momente. dar pur si simplu vb chestia asta cu mama ta bineinteles ca vei primi un astfel de rasp "la scoala te vei duce oricum" dar va intelege la un moment dat asa ca fa o cerere la diriginte sa ti le motiveze si va fi totul ok ai sa vezi.bafta:*

7 răspunsuri:
| Romancutza a răspuns:

Noi nu am putea sa-ti dam multe sfaturi, tu o cunosti pe mama ta si de ce este ea in stare sa faca daca afla, daca afla spune-i ca tot acest stres ti-ar fi provocat dureri de cap si daca ai fi mers la scoala ai fi acumulat mai mult stres, dar fii calma cand ii expliciwinking

Noi o sa ne rugam sa nu afle ca altfel I don't want to see nu vreau sa stiu ce se poate intamplarolling on the floor

Bafta!

| Bulina_4880 a răspuns:

Dar mai bine ii zici ca apoi daca afla de la atl candva va fi mai rau
Ii spui ca pur si simplu te ai simtit rau nu ai putut sa mergi la scoala dar ii promiti ca nu se va mai intampla...si ca iti pare rau...[pentru ca ea o sa afle mai devreme sau mai tarziu si va fi mai rau]

| RheaLustzig explică:

Am 13 ani si invat bine doar ca nu m-am simtit in stare sa merg la scoala si apropo mersi happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Nu te supăra, dar şcoala a început de doua luni si tu deja ai absentat trei zile? Nu e bine! Te rog frumos să-i spui mamei că ai lipsit. Si gândeşte-te bine din ce motiv ai lipsit. Dacă ai probleme mari la o materie, poate ai nevoie de pregătire suplimentară. Dacă doar nu ţi-ai făcut temele şi ţi-a fost frică de vreo notă proastă, fii mai harnică si fă-ţi lecţiile. Dacă e altceva, eu ştiu, nu te simţi bine între colegi sau altceva, orice ar fi, spune-i mamei şi rezolvaţi împeună. E mult mai rău dacă se duce la şcoală şi află de la alţii! Succes!
Te invit pe blogul meu, lecturirecenzate.ro Pa, pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda... un sfat? ia-ti o adeverinta medicala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu tot am patit asa. dar mama nu a aflat si asta e bine. dar sper ca nici mama ta nu va afla iar daca va afla sa-i spui ca nu putea din cauza lucrarii la fizica dar sa-i spui calm cu o fata destul de jaloasa. iti doresc bafta si numai bine!))))

| ancuu_4885 a răspuns:

Pai ii spui ca nu te-ai simtit bine in ziua aia. dar mai bine spune-i tu decat sa afle de la altcineva.winkingacest lucru va ameliora pedeapsa (daca te va pedepsii) app cati anisori ai?happy