| Neymar2 a întrebat:

Am luat 4 in teza la mate, sunt clasa a 8. Fac si meditatii, nu stiu ce am avut, de am gresit ca prostu... cum sa le spun la parinti?

4 răspunsuri:
| nyko06 a răspuns:

Cel mai bine e sa le spui adevaru decat sa-i minti, sa fi sincer, va fi mai rau daca-i vei minti si vor afla decat sa le zici adevaru, le zici pursisimplu ce s-a intamplat va fi de apreciat ca ai fost sincer.

| birdie14 a răspuns:

Bună.Prin faptul că ai pus această întrebare înţeleg că si nişte părinţi severi,sau măcar ceva cam stricţi, nu-i aşa? Nu am ce să spun e destul de complicat şi grav, având în vedere faptul că eşti clasa a 8a,dar depinde şi ce note ai în oral,la teste etc. După părerea mea ar trebui să le spui verde în faţă, dar totuşi să arăţi puţin respect; până la urmă ei s-au chinuit dându-ţi posibilitatea de a face meditaţii, şi totuşi i-ai dezamăgit.Cel mai important nu-i minţi şi nu ocoli acest subiect; cel mai bine ar fi să le dai vestea când vezi că sunt într-o bună dispoziţie.
Eu îţi doresc noroc. ^_^

| Dana1903 a răspuns:

Hei happy
Păi în primul rând încearcă să-i spui mai întâi părintelui mai înţelegător, când e relaxat, nu stresat cu munca şi alte probleme...
Apoi explică-i că îţi vei îndrepta media, încearcă să-l faci să te înţeleagă, iar apoi puteţi să-i spuneţi şi celuilalt părinte, tot într-o atmosferă relaxată.
Succes!

| aditzupink a răspuns:

Pai poti sa le zici zici dupa ce iei o nota mai buna si le zici pe amndoua sau dupa ce o repari daca nu vrei pur si simplu ca ai luat si sa iti ceri scuze