Buna
Asteapta sa ii prinzi intr-o stare mai buna. poate seara la cina cand suteti toti la masa. le spui ca nu ai inteles lectiile care ti s-au predat si nu ai stiut la test.ca vei incerca sa-ti ridici media si ca vei invata mai mult:-)
Cred ca vor intelege si te vor sprijini. e doar un 4.astea nu sunt probleme:-)). notele sunt trecatoare. important este cu ce ramai;-)
Asa ca ia-ti inima-n dinti si spune-le. e mai bine sa afle de la tine decat de la diriginte sau profesorul resprectiv:-)
Te pup
Asteapta o zi in care iei vreun 10 sau vreo 2 de 10 si atunci spune-le parintilor notele: dar strategia e sa spui prima oara nota proasta, ca dupa aia cele bune sa o mai schimbe oarecum in mintea parintilor. succes
Spune. le Ca Sa Intamplat Pur Si Simplu Ca No Sa Se Mai Repete... Si Io Am Luat Un 4 Si Dupa Un 7 Oricum Nu prea le Am Io cu Matematica. O Sa Te Inteleaga :*
Buna!
Pai is 2 situatii prin care ai putea aborda situatia:
1) Daca tu de obicei iei note mai mici, spune-le in fata, adauga ca a fost greu, chestii de-astea.
2) Daca esti elev de 10, probabil vor intelege ca se mai intampla, dar va trebui sa le promiti ca vei scoate media.
Iti urez noroc!
Stiu cum e... te duci frumos la ei ( mai saparata asa ) si le spui ca nu le ai cu matematica si ai luat 4
Poi, le spui si gata. Le recunosti ca ai gresit si ca este meritul tau, nu e sfarsitul lumii ca testul asta te-a prins nepregatita.Se vor supara putin deoarece ei se gandesc la viitorul tau.Important e sa nu te lasi tu batuta si sa mergi mai departe, sa inveti si sa-ti corectezi media.Succes!
Si` eu am luat anul trecut un 4 la mate la geometrie, pentru ca m-a ascultat din lectia de zi si nu am styut o definitie corect si deja mi-a dat profu` 4.
Eu le-am spus parintilor ca am luat 4 si a zis ca sa nu se mai imtample, altadata sa stiu macar jumatate din lectie ca sa ia-o o nota mai mare. Nu m-au pedepsit, niciodata parintii mei nu ma pedepsesc pentru. note. Eu te sfatuiesc sa nu le ascuzi parintilor ca ai luat nota 4 si sa le zici, sa zici ce ai gresit la test si ca o sa incerci sa nu se mai intample. Vreau sa-ti urez mult succes in continuare si sa nu mai ai note mai mici de 7:*
Te pup.
Si parintii tai sa te inteleaga si sa nu se supere pe tine pentru nota rea.
Ceao`