Pai mai bine ii spui adevarul cand sunteti doar voi doua, "greseala recunoscuta este pe jumatate iertata".
7 Nu e crima. asa mi-a zis si mie mama sa nu ma vada cu note sub 8, dar ea zice asta pentru binele meu. Si totusi am luat note mai mici si semestru asta pentru ca profii sunt ai. Pe primul semestru intr-a 9a ma chinuiam sa trec la bio pentru ca aia era scrantita si ghici pe al 2lea semestru mi-a iesit media 9, iar mama m-a inteles ca nu era vina mea ci si a profesorilor pentru ca oricat ai invata daca profului nu-i convine ceva iti scade din nota.Fii deschisa cu ea totusi si explica-i ca ai invatat, dar profesorul taxeaza la orice ai doi de 7 nu e moarte de om. gandeste-te la aia care numai note de 3 si 4. Crezi ca mai au curaju sa le zica de ceva? Nu stiu sper ca te-am ajutat.
Parerea mea finala : sa-i zici sa-i explici si ca promiti ca nu vei avea multi de 7.
Buna
Daca ii spui adevarul, greseala este pe jumatate iertata.
Nu este bine sa afle de la altcineva, se va supara mai rau, pentru ca va zice ca nu ai incredere in ea.etc.
Eu zic sa ii spui, este mama ta. Ce o sa iti faca?
Ii spui si tu, ca a fost o lucare grea, totusi e chimie e foarte greu, trebuie sa inteleaga.
Eu zic sa ii spui adevarul, am luat si eu 7 la franceza, i-am spus mamei si mi-a zis sa fiu atenta.
Era mai bine sa afle de la o prietena?
Eu zic ca nu.
Bafta!
Incearca sa ii spui ca a fost o greseala...si nu ai vrut sa ii spui pentru ca nu vroiai sa o superi si vroiaia sa te corectezi singura. Promitei de acum ca ii vei spune orice nota.
Pai odata am luat si eu un 5 la chimie doar ca mama era la servici si am sunat-o si i-am spus. Si nu s-a suparat, bine ca eu de obicei sunt cea mai buna din clasa de la mine. de asta nu s-a suparat si dna aia nu mi-a trecut nota in catalog. Eu te sfatuiesc sa ii spui adevarul, asa e cel mai bine, de ce sa ascunzi atata lucru pana la urma se mai intampla nu poti fii un elev perfect nu? in plus, nu poti tine la nesfarsit tot va afla, sorry:X:Xdupa ce ii spui poate doar o sa te dojeneasca un pic dar dupa aia ai sa fii tu insati multumita fiindca i-ai spus si n-o sa mai ai pe constiinta:X
Bună păi vezi şi tu cînd ea este mai calmă relaxată, şi atunci te duci lîngă ea şi o pupi ca să vadă că o iubeşti şi o întrebi dacă poţi să-i spui ceva dar să nu se supere pe tine şi atunci îi poţi spune de note. Sper că te-am putut ajuta cumva.
Spune-i ca notele nu sunt totul cunosc pe cineva foarte destept foarte foarte de se mirau si profesorii cum poate fi atat de destept la toate materiile parintii lui il stressau mereu s ainvetze era foarte cuminte ...toata lumea era uimita pana cand intr-o zi a avut un accident si sufera de amnezie nu stie nici mkr cum il cheama si are 18 ani si gandeste ca un copil de gradinita iar acum parintii lui au inteles ca nu sta totul in scoala ci doar in sanatate
Spune-i adevarul si poti sa o rogi sa te ajute la lectii, daca crezi ca nu te descurci sigur(a).