Pai,spune`i asa:Mama, trebuie sa-ti zic ceva.Stiu ca o sa ma certi dar asta e, se mai intampla in viata.Te rog nu te supara foarte tare pe mine, stiu ca mamele sunt foarte suparate cand copiii lor iau note proaste.Deci Am luat 4 la geografie.Iti promit ca de acum in colo nu o sa mai iau note ca asta![De preferat ar fi sa ii zici prin mesaj]
I-ati inima-n dinti, du-te-n fata ei si zi asa: "mami, am luat 4 la geografie!"
Nu uita ca tu tot copilul ei vei ramane si cu un 4 la geografie si fara el!
Mami am 2 vesti, una buna si una rea. Cea rea este ca am luat patru iar cele bune sunt ca nu am luat mai putin.
Depinde de mentalitatea fiecaruia. Inclin sa cred ca in ziua de astazi nu mai exista asa multe persoane care sa isi bata copii sau ceva pentru o simpla nota. Asadar ii poti spune:" Mama, am ceva sa iti spun. Nu e tocmai ceva placut. Am luat un 4 la geografie, m-a prins intr-o pasa proasta/nu eram atent/nu m-am pregatit pentru ora respectiva si s-a intamplat. Desigur, o sa incerc sa imi indrept situatia." Stiu ca e foarte simplu ca altii sa dea sfaturi ( fa asa sau asa ) dar odata si odata tot o sa afle.si macar nu-i ceva important. De exemplu ai mei parinti mi-au spus dupa ce au aflat de 4 al meu la tehnologie (da. tehnologie ) ca nu e un capat de lume...in fond...nu sunt nici prima nici ultima persoana cu o nota mica. Sincer, ar trebui sa iti urmezi instinctul pe moment si in functie de ce turnura ia situatia, sa te adaptezi. Succes!
Stiu eu
ii zici ori ca intrebarile au fost foarte grele si ca erai obosit si stresat si era multa galagie
ori ca dai vina ca profesoru are ceva cu tine, ca puteai maa sa iei 5 sau 6.
) Sau cam atat. Sau daca vrei sa te certe ii zici ca nu prea ai invatat si gata si ca vei lua o nota mai mare si ca iti vei indrepta notele
Ceau, mami ce faci? sti am luat un 4 azi, ce e asa greu? spune-i direct ca e mama ta daca nici ei nu ii spui...
Pai pe scurt si incepe direct cu inceputul "Mama am luat un 4 la geografie"
Paii.depinde ce fel de mama si diriginte ai, daca mama e intelegatoare spune-i pur si simplu, daca dirigentele e de gasca poate vorbesti cu el sa nu-i zica sau nu-l treci in carnet. Eu asa as face :d. Funda?
Vai un 4. cine nu a luat.nu esti singurul si nici ultimul pur si simplu ii zici si asta e majoritatea parintilor se gandesc la nota de pe loc.ei nu se gandesc ca acea nota se amestece cu altele si acelea fac media pe un semestru care se mai amesteca cu inca 1 semestru care acel semestru se amesteca cu alti ani iar anii aceia se amesteca si cu bacul. acum in toate mediile acestea se mai si vede acel 4 de la geografie.ma rog.cum spuneam.parintii se enerveaza pe loc de nota in sine si nu se gandesc la viitor
Am luat patru la geografie fiindca sunt un lenes si nu am invatat. Sunt constient de pedeapsa pe care o voi indura si de reprosurile tale. Imi cer scuze si voi face tot posibilul sa nu se repete. Hai, ca si tu ai mai luat note mici, gandeste-te in ce situatie ai fost atunci si nu ma judeca prea aspru.