Offf...popularitatea vine singura.Si prietenii la fel dar fa si tu ceva de exemplu vorbeste cu cineva care-ti pare mai apropiat de tine. Cat despre mama ta, imi pare rau dar esti rea.Asa e ea nu poti sa o schimbi acum. Iubeste-o asa cum e ea.Degeaba inveti
''calul batran sa traga la caruta"... Nu lasa aparentele sa insele incat vrei sa o schimbi ci ar trebui sa ii expui laturile din interior.Bafta! Sper ca intelegi. Funda?
Da nu vroiam sa ajung la laturile din interior, dar aproape toti pe care ii cunosc ma urasc din cauza ca mama e o scandalagie ( toata ziua face scandaluri cu toti.iar pe mine, ma trateaza ca pe un bebelus cu pupeo mama si puiut si chestii care i-am zis ca ma enerveaza.Imi vine sa merg la capatul lumii si sa nu ma mai intorc
Stii... prieteni sunt prieteni asa cum esti nu conteaza cum e mama ta. Daca iti sunt prieteni adevarati te plac asa cum esti, tu, nu mama ta.In plus ea se comporta asa pentru ca stie ca vei creste si nu vei fii mereu mica.Accept-o asa cum e. si vei vedea ca cu timpul se va schimba asa si tu, si iti vei dori sa mai faca asa cu tine.Si uite ii poti explica ceva ca nu-ti place si chestii: Bafta!
Nu,dar mama mea daca o prietena venea la mine si spargea un pahar de exemplu, mama facea scandal, ca ii nesimtita, neatenta si o chema pe maicasa si in fata lu maicasa o facea proasta, si atunci parintii vechilor mele prietene tot le zic lor sa nu mai fie prietene cu mine ca patesc asa si ca si eu sunt scandalagie ca maicamea.
Arata-le ca esti ALTFEL! Si spune-le si lor CA esti DIFERITA, si sa nu te mai bagi in seama cu aceste "prietene"
Dintr-o intrebare, ai ajuns sa faci roman.Acum sa incepem:
1. Popularitatea o opti prin onestitate si fara sa incerci sa pari altceva decat esti, asta doar sa devi populara.Ce spui tu nu are nici o relevanta, daca esti o persoana sociabila, onesta si sti sa te faci placuta, atunci esti si populara.La baieti explica-le doar ca nu vrei sa treci de stagiul de amicitie, nu trebuie sa lunegsti vorba cu fel si fel de explicati.
2.Nu conteza ce haine porti, treaba e sa vina bine pe tine si sa fie curate si ordonate! Doar persoanele superficiale te judeca dupa stilu vestimentar! Cat despre mama ta, iti ofera ce poate in limita posibilitatilor!
3.Nu o judeca pe maicata pentru cele spuse mai sus, nu poti sa convingi pe cineva sa mearga undeva unde nu se simte bine, ar fi ceva penibil! Probabil e munceste sa-ti fie tie bine si tu cam faci mofturi.
Pe final, incerca sa-ti bagi mintile in cap sa sa vezi viata dintr-un alt unghi! Ce ai spus tu, sunt doar niste chesti nesemnificative care nu prezinta nici o relevanta!
Mi-am dat seama..si apropo am 14 ani si vreau sa fiu si eu ca toti ceilalti, numai eu stiu cat am plans din cauza mamei mele, vreau doar sa am si eu o viata normala, ca toti ceilalti, dar pentru tata doar banii conteaza [ tot timpul e plecat], iar mama ma cearta tot timpul. Cred ca innebunesc daca mai stau mult doar cu mama.
Scuze,dar fi atenta!
Ii vorbesti frumos si ii explici sau o lasi asa si incerci sa fi tu si sa uiti de probleme cand nu esti cu ea/ cu ea. Nu o poti schimba doar sa o ajuti sa se comporte altfel
BAFTA! Sorry de problema cu 13-14 ani
Eh eu nu bag in seama toate amanuntele, si nu ma supar din aproape nici o chestie, doar ca imi este si mi-e greu uneori.
Stiu cum e ...Crede-ma! daca vrei sa vorbim da-mi id-ul tau
Marius339 întreabă: