| gabytza_3794 a întrebat:

Am mai postat o data intrebarea insa am mai adaugat ceva. Va rog vreau sfaturi. Buna TPU! Am si eu o problema. Parintii mei sunt prieteni foarte buni cu baiatul cu care sunt. Noi ne ferim de parinti, chiar daca nu ne-ar zice nimic. El in prezent mai are o iubita.Si weekendul asta o sa mearga parintii mei cu ai lui impreunaundeva sa faca un gratar. Ai mei fiind prieteni si cu parintii fostei lui iubite, cu care a fost acum vreo 2 ani, au rugato si pe acea fata sa mearga cu noi. Eu nu sunt de acord. Le-am spus parintilor insa incerc sa gasesc alte motive pentru ca ei sa nu-si dea seama ca e ceva intre mine si el. Nu stiu ce sa fac... Dati-mi o idee, sa inventez ceva sa scap de,, inamica,, sa nu mearga cu noi ca nu o suport! Accept sa mai fiu cu el chiar daca are pe alta, pentru ca stiu cum se comporta cu cealalta, putin cam urat. Pe cand cu mine, chiar daca il sun cand e cu ea, imi vorbeste frumos si il cunosc bine si eu si parintii mei si stiu cum e. Si in legatura cu cea de-a treia. ea are acum un iubit e cu el de un an jumatate insa cred ca tot ii mai place de baiatul cu care sunt eu. Nu le pot spune alor mei ca nu o suport pentru ca se presupune ca suntem prietene ne intelegem chiar bine insa pana la un anumit punct. Fitoasa nu e. Chiar pot sa spun ca mi se pare o taranca. Suntem genuri diferite eu si ea si niciodata n-am inghitit-o. Imi ramanea in gatlaughing dar nu-i pot spune in fata sau sa ma cert cu ea ca nu-mi place sa fiu mahalagioaica, nu vreau sa ma laud, dar sunt mai finuta, mai linistita, la locul meu. Ea e mai mare decat mine chiar cu vreo 6 ani, nici nu stiu sigur. E mai mare si decat baiatul cu care sunt cu vreo 2 ani parca.

2 răspunsuri:
| raissa a răspuns:

Deci... mi-a trebuit mult sa inteleg ceea ce vrei sa zici dar cred ca am ajuns la o concluzie! nu stiu cum poti accepta ca iubitul tau sa se mai vada cu alta fata care o numesti iubita! pai stai sa inteleg tu esti iubita lui sau ea ...vad ca amandoua si nu ai nimic impotriva e ff ciudat. tu accepti "iubita" cealalta ca se poarta urat cu ea?happy si ca vb frumoos cu tine happy nu stiu ce sa zic problema nu e neaparat in privinta parintilor sincer, daca v-ati iubi si vreti sa aveti o relatie in 2! e ceva normal sa le spuneti parintilor. stau si ma gandesc ori iubitul tau e musulman ori va face vraji la amndoualaughing ca sa va acceptati una pe alta sincerhappy haz de necaz dar e cam grav ce se intampla in viata ta.las-o pe fosta lui prietena pe care ai "boala" laughing sincer boala ar trebui sa ai pe "iubita" prietenului tau nu pe una in trecut! sfatul meu e sa te maturizezi sa pui ordine in viata si sa nu mai lasi nici un baiat sa isi bata joc de tine. fii mai egoista. baieti sunt disponibili slava domnului. daca nu poate renunta la cealalta. lasa-l! dar sincer dupa felul cum vb tu accepti cu lejeritate situatia asta! poate iti place bigamia si tielaughing nu e normal dar e viata pe care ti-ai ales-o. ai sa te trezesti peste cativa ani ca ramai gravida si te lasa pentru iubita cealalta si ai sa regreti toata viata. fa o schimbare pana nu va fi prea tarziu! bafta si la mai multa mintehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa nu fie si raspunsul meu asa de lung, voi spune mai pe scurt : Spune-le parintilor tai adevarul, nu rezolvi nimic daca tii totul in tine si intrebi oameni necunoscuti sa te ajute in situatia ta, nu zic acum nici sa mergi la un psiholog sau ceva big grin, tot ce trebuie tu sa faci este sa le spui ce ai pe suflet si ATAT! Si gata procedeul! >big grin