| BossMan a întrebat:

Am mai pus acest gen de intrebare, dar cum o pot gasi, ma simmt mereu singur, si la varsta mea, sunt mai matur decat credeti, si simt ca am nevoie de cineva care sa o strang in brate, si sa ma stranga in brate cand avem nevoie, cand ne simtim singuri, cand cred ca lumea sa termminat pentru mine, am nevoie dee un suflet care sa ma placa pentru sufletul meu, si nu pentru cum arat, dar cred ca nu exista astfel de fata, decat in fillme, sau pentru bani. asta a fost tot ce am vrut sa zic, daca aveti vreo idee cum imi pot gasi perechea, va multumesc, daca nu, va multumesc ca ati incercat, sper ca macar voi sa fiti fericiti ca perechea voastra

2 răspunsuri:
| floryyn91yy a răspuns:

Tocmai asta e problema ta esti prea matur pentru varsta ta si crede ma ca nu e bine sa te plangi pentru ca fetelor nu le place un plangacios,(sau le place celor care isi tin barbatii sub papuc)))

| ColaStar a răspuns:

Ba da exista dar inca nu ai gasit.o tu nu trebuie sa o cauti pentru ca daca cauti cu atat mai putin nu o sa gasesti sti cand va fi timpul potrivit va veni ea la tine cand te astepti mai putin lasa timpul sa decida