Hei! Nu mai astepta. Crezi ca daca tot amani atat va veni ea la tine? Timpul trece și poate că până stai tu să te gândesti ea deja vorbește cu altul. Cand ai o idee profita, da-i mesaj și întreab-o ce face sau chiar cum e. Deschide subiecte și în funcție de cum iti raspunde decizi dacă sa ii mai scrii sau nu. Poate chiar ai avea o șansă cu tipa dar nu ai cum sa stii daca nu ii scrii. Iar dacă nu functioneaza nu te demoraliza, stiu ca o sa iti fie putin greu la inceput sa treci peste dar macar stii ca ai facut tot ce ai putut. Poate toti am trecut prin asa ceva dar trebuie sa fii tare si sa prinzi curaj si imediat cum ai un subiect in minte sa ii scrii. Nu mai sta sa cauti fiecare posibilă interpretarea a mesajului de către ea doar fa-o, nu ai de unde sa stii, poate chiar va aprecia. Tine capul sus orice ar fi, chiar dacă își va da seama ca o placi într-un posibil refuz ea nu trebuie sa stie ca pe tine te afectează atat de tare, ci ca doar e o fata din altele pe care te-ai gandit sa o inviti in oras, nu o lasa sa i se faca mila de tine. Asa ca fă-ți curaj, poate vei fii chiar surprins.
Ideea e că tot eziți prea mult
Scrie-i, dacă îți răspunde ok, dacă nu asta e. Nu aștepta la minuni, să îți de-a ea mesaj, ia inițiativa tu și scrie-i, invit-o în oraș fii direct și la obiect. Timpul trece, nu sta o mie de ani după o fată dacă ea nu te place, poate sunt alte fete care te plac, poate sunt mai de treabă și de abia așteaptă să te cunoască
Eu am stat un an jumătate după o fată și ce s-a întâmplat? Nimic, mai rău. Așa că nu ezita, vorbește cu ea, nu te lua după alții că ei îi plac ăștia intelectuali și "poeți", dacă te place bine, dacă nu tot bine. Tu doar folosește-ți șansa, vorba aia speranța moare ultima
Nu fi timid, ai încredere în tine
Baftă