| desyymu a întrebat:

Am mai pus intrebarea:Buna prietena mea Alexandra nu ma mai baga deloc inseama tot timpul cand vorbec cu ea ea tot timpul trebuie sa mearga undeva. Si tot timpul cand zic ca dc nu mai sta cu mine ea imi zice ca si ea vrea sa se distreze, iar colegi mei din clasa sunt ocupati, deci de 2 saptamani nu am mai vb cu ea ce sa fac funda +vot

Răspuns Câştigător
| Simplicity a răspuns:

Cred ca ar trebui sa iesiti la o plimbare amicala, sa va aduceti aminte despre perepetiile voaste sau momentele grele pe care le-ati infruntat impreuna! intreab-o despre noii "prieteni" cu care se distreaza )daca ea iti propune sa iesiti sera undeva cu noua sa gasca sau numai voi 2 nu ti-ai pierdut prietena ...insa daca te tine la distanta si te evita ar fi mai bine sa nu insisti.
p.s. un prieten adevarat trebuie sa imparta necazul dar si bucuria cu persoana apropiata)

2 răspunsuri:
| ΛŁ3ЖΔЙĐЯΔ a răspuns:

Pai ar trebui sa vb cu ea. sa ii zici, Alexandra, te-ai indepartat, de ce? am gresit cu ceva fata de tine? ar trebui si tu sa te lamuresti de ce se poarta asa. straight face Poate nu ii place compania ta...s-a schimbat, ceva a schimbat-o cineva.tu ar trebui sa stii. Parerea mea este ca totusi ar trebui sa vb serios cu ea pentru ca daca erati prietene bune, nu merita sa va distantati asa, si sa ramai cu ochii in soare fara nicio explicatie. Si lasa, poate ii va trece, e doar o escapada, cine stie, poate vrea sa evadeze din rutina si nu stie cum, dar desigur asta nu ar trebui sa insemne sa te uite. Un sfat de final: Ai rabdare cu ea.winking Si nu lasa prietenia sa se destrame.

| gameplay150 a răspuns:

Afla de ce e suparata si daca pur si simplu nu te mai vrea pentru ca a gasit pe altcineva nu te mai chinui nu se merita