| corina977 a întrebat:

Am mai pus intrebarea dar nu mi s-a raspuns concret.am o prietena carmen care la randul ei mai are o prietena maria.ambele au cont pe webkinz.am si eu dar am de proba, ele au din ala cu jucarie.am fost ieri la carmen si ne-am jucat pe calculator, pe webkinz.carmen are parola mariei si mai intra pe ciontul ei sa se joace.am vazut parola marieisi aseara cand am venit de la ea am intrat pe contul mariei si i-anm schimbat parola pentrui ca stiu ca ea mai intra seara si voiam sa ma joc pe contul ei pentru ca are lucruri mai noi pe cont. mie mi se blocase calculatorul si a trebuit sa-l restartez.cat timp era pe restart maria si-a schimbat parola.carmen a vorbit cu mine pe mess si mi-a sps doar atat: chiar esti nesimtita pentru tine e mai important un joc decat o prietenie cum ai putut esti o nesimtita nu mai ai ce sa vb cu tine. eu nu o facusem intentionat. voiam doar sa ma joc. iar acum prietena mea carmen s-a suparat pe mine. ce pot face sa ma ierte?

2 răspunsuri:
| Ayna a răspuns:

Si pentru ce ai schimbat parola? Nu ai putut sa te joci fara sa faci aceasta?
Chiar esti neobrazata si eu la fel m-as fi suparat!
Probabil esti invidioasa pe prietenia lor si de faptul ca petrec timp mult si interesant si ai facut acest lucru.
URIT!

| PufuleţiCuCaramel a răspuns:

Are dreptate Carmen.Erai invidioasa pentru ce avea Maria? Puteai doar sa te joci nu sa ii schimbi si parola.Tie ti-ar fi placut sa iti schimbe cineva parola?
Altadata sa nu mai faci asa! Mai bine du-te si spune-i parola lui Carmen sau Mariei. Poate mai ai vreo sansa de impacare.