Mah.eu nu gasesc cuvintele potrivite ca sa pot descrie o prietenie adevarata.este o legatura speciala care nu necesita,, bunuri". prieteni adevarati nu sunt aceeia care sunt in preajma ta doar la nevoie, sunt aceia care te inteleg cu adevarat si nu te-ar vinde pe doi bani.prietenul adevarat nu te minte, nu te barfeste.sau injunghie pe la spate. el e sincer si tine cu tine indiferent daca ai sau nu dreptate.Eu vad prietenia ca fiind unul dintre legamintele pe care oameni le pretuiesc cu adevarat. Ceva de genul pa-pa>
Pretenia este ceva frumos. Ceva ce ne leaga de o persoana. Prin prietenie adevarata eu inteleg :ajutorul reciproc, sustinerea la bine si la greu, sinceritatea, onestitatea, statul langa aceea persoana pe care altii o abandoneaza. Prietenia este ceva absolut ...incredibil.Dar e destul de greu sa gasesti un prieten adevarat.
Pt mine prietenia adevarata nu exista, n-am intalnit-o. Am dat numai peste fete care ma barfeau pe la spate. Erau generoase in fata si pe la spate rele de nu se poate. Iubitul imi e si prieten.
Prietenul adevarat trebuie sa le aiba pe toate si nu se gaseste. Sa minta pentru tine, sa lase pentru tine, sa uite pentru tine.
katriin întreabă: