| Florin a întrebat:

Am mare nevoie de ajtuor, peste cateva zile, voi fi eu si cu inca 2, de serviciu pe scoala, si, o sa stau la parter, cu acela, si celalalt sus, si, nu stiu ce trebuie saf ac, aveti vreo idee? Astept raspuns de la cei care au fost de serviciu pe scoala? Ofer funda!

4 răspunsuri:
| Florin explică:

Asta asa e,partea buna, scap de ore, cel mai bine

| vreau1alint a răspuns:

Intreaba colegii care au mai fost.
Cel mai probabil va trebui sa suni de iesire/intrare si sa mergi in cancelarie atunci cand cineva cauta vreun profesor

| simonamaria a răspuns:

In mod normal profesorul care este de servici in ziua respectiva are datoria de a veni si a anunta atributiile elevilor de servici.De obicei trebuie sa ai grija ca persoane necunoscute sa nu intre in scoala, daca sunt persoane care au nevoie de ajutor pentru a gasi un profesor.la liceu trebuie de asemena sa mergi la fiecare clasa si sa ceri numarul absentilor din ziua respectiva, apoi sa ii treci pe un tabel.de sunat cred ca numai in gimnaziu.

| horac3versac3 a răspuns:

Pai mare lucru nu faci ...cand e nevoie o sa te puna domnu badigard sau doamna/domnul dirrector sa te duci sa dai vreo fisa sau ceva sau daca vin mame sau tati sa te duci la clasa unde este fiul lor.mai chemi profesori din cancelarie.si cam atat:d... dar este foarte usor. scapi de ore:]]. dar in orice caz nu trebuie sa ai emotiiwinking