Incearca sa stai cat mai mult cu ea si sa ii descoperi noua personalitate.Petrecand atat de mult timp cu ea vei incepe sa descoperi ca cea pe care o cunosteai tu nu a murit, e inca acolo. Daca ea te place va redeveni cea de dinainte(poate s-a distantat de tine datorita timpului pe care l-ati petrecut departe unul de celalalt) si totul va redeveni la normal.
Buna
Cand am citit povestea ta, m-am regasit in ea....Tin minte ca si eu am trecut printr-o asemenea perioada, dar eu eram cea care nu-l mai baga in seamna pe fostul meu prieten.De ce? Raspunsul este simplu: cand aveam stari de spirit mai "nasoale", ma baga cam mult in seama, ma "cocolosea" etc. Nu prea imi placeau chestiile de genul acesta. In timp, din pacate nu s-a schimbat nimic. Mie imi era prea greu sa ii zic sa inceteze din moment ce tineam mult la el.
Daca ea te ignora, nu te baga inseama, nu reactioneaza in niciun fel la actiunile tale... nu stiu ce sa zic. Dar cred ca ai putea sa iti cauti o fata care sa aiba aceleasi activitati si pasiuni cu tine. In acest fel si ea te va placea si nu te va ignora.
Bafta pe viitor! Si nu uita: imposibil sa nu iti gasesti persoana perfecta pentru tine.