| MariaRawr a întrebat:

Am mare nevoie de ajutor! De cand eram mica imi rodeam unghiile foarte mult. Si acum mi le rod rau de tot si nu mai vreau. Dar pr si simplu nu ma pot abtine! Va rog. Imi dati un sfat?

Răspuns Câştigător
| zdrangoi a răspuns:

Da-ti cu ardei iute pe degete.
Cand bagi degetul in gura te ustura de "mori" si te dezveti cu timpul.
Ai grija insa sa nu dai cu mana si pe la ochi.
Sau pune-ti manusi!

3 răspunsuri:
| BaiatulAnonim a răspuns:

Ai dezvoltat un tic, iar o metoda pentru a scapa de ticul asta este sa-ti acoperi varful degetelor cu fasa si leucoplast, iar pe varfuri sa aplici o substanta oribila la gust, dar care nu irita (crema de maini, alcool sanitar). Tu vei baga in mod inconstient mana in gura de cateva ori, iar creierul va face asocierea dintre bagatul degetelor in gura si gustul oribil pe care il va considera un pericol pentru organism si astfel te vei dezvata. Poate vei arata caraghios, la scoala ai putea doar sa aplici substantele direct pe degete, in zona unghiilor, dar exista riscul ca prin spalare sa se indeparteze substanta (de aceea am sugerat fasa si leucoplast). Succes happy

| capricc a răspuns:

Citeste asta cap coada http://fucsia.ro/10-trucuri-pentru-unghii-naturale-lungi-pana-la-paste/ daca nu gasesti o solutie cosmetica atunci poate fi o carenta din alimentatie...

| GutuvanMorgan a răspuns:

Inchipuie-ti ce penal arati, frumos costumata, la un bal sau chef sau intr-un birou la servici. Parerea mea despre o astfel de femeie ar fi ca e o debila care nu-si poate controla instinctele.Mai mult de toate e autocontrolul, si-n plus, mai gandeste-te ca sub unghiile tale se mai pot ascunde cateodata oua de limbrici, oxiuri si alte asemenea. Esti oribila, si n-am sa evit sa te fac de tot rahatul pe tine sau altcineva pe care-l vad ca face asta (sa-si roada unghiile, e chiar penal). Asa femeie nu mi-ar trebui nici sa-mi splele WC-ul.Huo.