| 12manuq a întrebat:

Am mare nevoie de ajutor..Sunt in clasa aXII-a profil real,dupa cum bine stiti bacul asta a devenit fffff greu de promovat,nu imi fac griji la lb romana,la mate estimez ca o sa trec,insa marea mea problema este la biologie,avem o doamna profesoara, foarte superficiala care nu stie altceva decat sa predea 1000 de lectii, sa dea 20000 de lucrari si sa asculte din cai verzi pe pereti,la inceputul primului semestru incepusem destul de ok,invatasem lectii, insa dupa ce m-a ascultat am inceput sa le invat pe jumatate si in cele din urma nu prea am mai invatat.Nu stiu cum sa recuperez din urma,si sa imi recapat pofta de invatat din nou.Nu sunt un copil prost,sau ceva de genu am medii bune, dar pur si simplu cand vine vorba de biologie imi pierd tot interesul in ceea ce priveste invatatul.Cei care sunteti in aXII-a sau care ati terminat. dati-mi si mie cateva sfaturi va rog fff mult.O sa apreciez foarte mult.

5 răspunsuri:
| BlackEyedGirl a răspuns:

Ai 2 variante: ori te duci la meditatie, bine asta ar fi trebuit mai din timp... adica la meditatie iti explica mult mai bine, intelegi mult mai bine...
Sau nu poti sa dai bacul la ceva mai usor? cum ar fi fizica sau chimia?

| 12manuq explică (pentru BlackEyedGirl):

Dam toata clasa la bio

| BlackEyedGirl a răspuns (pentru 12manuq):

Stii ca nu te obliga nimeni sa dai bacul la bio, si ce daca da toata clasa? Adica proba la alegere se numeste tocmai asa pentru ca poti sa iti alegi o materie la care crezi tu ca vei lua o nota mai mare happy

| ProfDeMate a răspuns:

Alege fizica la bacalaureat. Daca ai rezultate bune la matematica, este imposibil sa nu poti pregati doua parti din fizica de liceu: mecanica si electricitatea in curent continuu, spre exemplu.
Spor la pregatirea examenului,
Prof De Mate
mate. didactic@yahoo.com

| Stefan_Radu_1996 a răspuns:

Da, in primul rand roaga pe cineva sa iti faca cateva chestionare cu intrebari, asa am luat teza happy happy happy cel mai usor mod de a invata! Funda? big grin