anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am mare nevoie de ajutor, TPU!big grin

Am avut si eu o "cea mai buna" prietena, dar ne-am certat anul trecut[cam prin noimbrie-decembrie] si acum cateva saptamani ne-am impacat.Nu mai simt ca suntem atat de apropiate ca altadata.Nu ii mai pot impartasii orice secret...
Astazi am fost intr-o excursie la Bucuresti cu clasa.Am stat amandoua pe acelasi scaun.In spatele nostru stateau baietii.Printre ei se numara si cel de care imi place.
Trebuie sa recunosc ca prietena mea este mult mai draguta decat mine.straight face
Am jucat adevar sau provocare iar el trebuia sa o sarute pe pretena mea pe frunte. El a acceptat...
In momentul in care astia doi s-au sarutat mi-a cazut fata.
Toti ma intrebau daca s-a intamplat ceva sau chestii. Dar nu am reaspuns. Mi-am reluat locul pe saun fara sa bag pe nimeni in seama.

Cand am ajuns inapoi in oras.....am coborat din autobuz eu, prietena mea si baiatul respectiv.Toti trei aveam acelasi drum spre casa. Cei doi vrobeau in continuu, eu parca eram pe langa ei doar de umplutura.Cand ne-am despartit de prietena mea, el si-a luat la revedere de la ea dar eu nu am spus nimic.
El ma tachineaza de ceva vreme in legatura cu faptul ca imi place de un baiat.Eu i-am spus:"Nu de el imi place mie!"Cand m-a intrebat de cine imi place i-am raspuns:"Pf... Daca ai sti...".
Dupaia nu am vorbit nimic tot drumul.Probabil ca nu vroia sa mai insiste pe acest subiect.
Cand am ajuns in fata blocului mi-a spus:"De ce ai reactionat asa cand am sarutat-o pe Adina pe frunte?"
Am incercat sa fac pe proasta.:"Despre ce vorbesti?
El:Am vazut in ochii dai o tristete mult prea mare.Adica ei acea privire doar cand esti dezamagita sau descurajata".
Eu:"Cred ca glumesti!laughing....NU am simtit nimic in acel momentlaughingAbsolut nimic...
Prea dezamagit:"Bine.....am inteles".
Am incercat sa inviorez atmosfera.Era prea multa presiune intre noi:"Bine, deci.....ne vedem dupa vacanta!happy
El:"Da....ne vedem".

Imi pare rau pentru ce s-a intampalt dar imi dau seama ca el nu ar putea sa ma placa.Ma considera amica lui si atat. Ce pot face......il plac atat de mult dar se pare ca el este mult mai atasat de prietena mea.Eu nu sunt nici pe departe mai draguta decat ea si simt ca niciodata nu voi putea sa ajung la inima lui.
Nu vreau sa risc sa ii spun, sa pierd o prietenie {din punctul meu de vedere} mult prea valoroasa

Fundoi! Si imi pare rau ca a trebuit sa cititi ditamai textul!big grin

Răspuns Câştigător
| DascaluViorel a răspuns:

Mama cata pomelnicu... glumesc
Sti tu vorba aia cine se tachineaza se iubeste.
trebuie sa iti faci curaj sa vb cu el... gaseste un subiect apropiat de problema ta si incearca sa il dezvolti in favoarea ta (subiectul) pana afli mai multe despre el. incearca sa ii arati calitatile tali si incearca sa ii observi (cu voce tare) calitatile lui... incearca sa ii arati ca iti pasa fi langa el si cand e trist si cand e vesel