Ai face bine sa nu il iubesti. Este, cum si el a marturisit, o persoana pusa pe distractie. Daca vrei sa fi cu el si crezi ca este bine atunci numai bine. Dar nu pune prea mult suflet pentru ca el este obisnuit sa nu vada, sa treaca pur si simplu de colo colo. Nu te va intelege si ar fi o minune sa se indragosteasca pe bune. Nu te lasa si nu accepta sa iti mai puna mana nu stiu pe unde pentru ca te testeaza. Sa vada cat de repede pici. Girl > are dreptate, in mare parte.
Depinde si de firea ta, daca esti o fata la locul ei, ii va fi greu sa se lase de prosti si sa fie cu adevarat interesat de tine. Tipul asta de baieti se maturizeaza tarziu, uneori niciodata.
El vrea altceva.Sa te cuplezi cu "celebritati" de genul e prea multa bataie de cap.Sincer
Ramai prietena cu el.Iti va folosi mai mult pe post de amic decat pe post de iubit
Te'a cam ametit baiatul...cunosc si eu genul ...cu tipul asta de baieti e usoara treaba trebuie sa ii lasi sa te faca sa te simti bine o perioada si dupa aia sa ii lasi in pace. stiu, iti place de el, chiar daca nu va cunoasteti asa de bine. tie iti place mai mult modul in care de da la fete si cum stie sa actioneze sau cum vorbeste pentru ca este un tip cool.cik.da cu timpul o sa iti treaca de el.mai bine te'ai baga intr-o relatie mai serioasa ca mai mult de o aventura nu poti avea cu el.
Hope I helped. good luck