| StayPositive a întrebat:

Am mare nevoie de sfaturi, va implor! Am o problema extrem de jenanta.De ceva timp, baietii de la mine din clasa mi-au zis ca stiu un lucru jenant despre mine si nu vor sa-mi zica. Ei spun ca daca mi-ar spune mi-ar fi o rusine de as intra in pamant si ca as incepe sa plang.Banuiesc ca ar fi ceva legat de felul in care miroseam intr-o zi, poate miroseam urat.Si imi este asa de jena sa mai intru in clasa si sa dau ochii cu ei, chiar daca nu mi-au zis despre ce e vorba. Dar cred ca e ceva legat de miros.Cum sa trec peste faza asta si cum sa le arat ca nu imi pasa? Va rog, ajutor! Sunt asa de jenata! Ce sa le spun? Tot timpul cand intru in clasa mi-e asa de rusine, nu mai stiu ce sa fac!

9 răspunsuri:
| Polaris a răspuns:

De ce râd? rolling on the floor

suntserios
| suntserios a răspuns:

Simplu... daca zici ca era treaba cu mirosul, te duci pe langa cel care a avut initiativa si spui (tare sa se aduca) ca miroase rau de tot a transpiratie si ca ar trebui sa faca cunostinta cu sapunul. Atunci orice ar spune el ar fi doar ca sa se scoata si nu l ar mai crede nimeni.

| JustMe6378962 a răspuns:

Vorbeste cu cineva despre asta

| Andr3 a răspuns:

Poate isi bat joc e tine atata tot ca stiu ca tu pui la suflet si te simti jenata si vor sa se joace cu mintea ta

| marycroitor a răspuns:

Rezolva problema cer o crezi(mirosul sau alt ceva)si nu ii baga in seama, cauta-ti de viata ta si de treaba ta, lasa-i sa zica. ignoranta e cea mai dureroasa arma.chiar daca te provoaca tu zambeste si fa ce ai de facut.chiar daca o sa zica de exemplu ca,, vezi ca miroseai urat,, nu ii baga in seama, o sa isi dea ei seama ca gresesc

| Amy1 a răspuns:

Ok...Nu stii cauza.Insa poti face urmatorul lucru. Daca tu crezi ca din cauza mirosului, de acum in colo incearca sa vii parfumata si imbalsamata si mai stiu eu ce...SAu daca e alta cauza pe care o crezi tu incearca sa rezolvi.Astfel nu vor mai zice nimic.Si daca totusi nu termina, le poti spune ca nu au ce stii.Toatesecretele tale se afla bine pastrate in jurnallaughingchiar daca nu ai cu adevarat unullaughing

| deliutza1234 a răspuns:

Pai, ignora-i, spune-le ca nu au ce lucru jenant sa stie despre tine, nu ii mai intreba nimic deoarece poate ei doar te pacalesc si nu stiu nimic despre tine sau spune-le ca si tu stii ceva jenant despre ei. vot sau fundita, pls?

| odiseu a răspuns:

Fa sex cu toti baietii din clasa si se rezolva. Daca nu atunci incearca sa nu intri in pamant de rusine prin asfalt ca e mai greu de dat gaura.

| rebbella a răspuns:

Buna! Pai e simplu, le spui baietilor ca daca nu vor sa iti zica motivul inseamna ca lucrul acela pe care il stiu ei, nu este adevarat. Ti-ai pus intrebarea ca poate ei, fac anumit acest lucru sa vada cum reactionezi tu?