Weehee...ca'ta romanu' Mmm..ar fi bine sa te duci la exdiriginta ta si sa ii zici ca ai zis acele lucruri la nervi si sa ii ceri iertare-pana la urma tot o sa te ierte. Iar cu mama fetei acelea...du-te si tu la mama ta si spune-i tot ce s-a intamplat, cum te ameninta si cum se poarta cu tine-sigur o sa te apere vazand ca ai spus adevarul. Adu-ti aminte toate lucrurile rele care le stie rivala ta si rezolva-le, ca apoi sa nu mai aiba ce sa faca. Distruge-i planurile si santajeaz-o si tu cu ceva, sau baga si tu barfe.Vei vedea ca se va face ca o pisicuta. Noroc!
M-am gandit sa vorbesc cu ex-diriginta doar ca in aprilie am mai avut o mica cearta cu ea, pentru ca m-a sunat cand eram la nationala, m-a intrebat daca m-am trezit si i-am raspuns,, normal ca m-am trezit,, si mi-a inchis telefonul in nas. I-am cerut iertare si i-a trecut doar dupa 2 luni...a zis ca ea daca aude ca ai barfit-o o data, nici nu se mai uita la tine. Problema ar fi ca tin la ex-diriga, dar mi s-a parut ca ea mereu a preferat-o pe colega asta si imi e frica ca nu ma va crede daca ii spun tot ce mi-a facut fata asta.
Spune-i sa te lase in pace ca tu n-ai nici o treaba cu ea.Si daca nu te lasa in pace nici cum, spune-i mamei tale toate astea, sigur te va crede si te va ajuta, mai ales ca si ea este profesoara.
Da, intr-un final cred ca la asta voi ajunge, dar imi e frica ca mama mea sa nu se supere pe mine...
Încearcă să o convingi că nu e cea mai bună idee să se răzbune.
Încearcă să o faci să înţeleagă că şi ea e devină şi să faceţi un pact ca să n u vă mai certaţi. Eu am avut una în clasă la fel, murea de ciudă că toată clasa stă cu mine şi că ea a rămas singură cică din cauza mea.
Sper să găseşti o cale de împăcare. Pupici >:ddd