Subiecte în general despre muzică, bazate pe genul preferat; filme care sunt mai populare sau care se prezintă la cinema; bancuri şi faze amuzante; bârfe despre diverse persoane; jocuri dacă e fanatic, şi alte lucruri pe care le aveţi în comun..Sau pur şi simplu vezi o întâplare ţi povesteşti despre ea
Ajungi să taci din gură?! Fie eşti timdă fie rămâi fără cuvinte. Deci la asta chiar nu mă gândeam, de obicei când vorbesc cu o fată eu veneam cu ideile nu prea am întălnit fete să ia iniţiativă sau să îşi dorească asta cam drăguţ din partea ta că te gândeşti la aceste lucruri
Nu toţi fac asta apropo Crăciun fericit asta dacă nu cumva o să mai pui întrebări până atunci
Eu nu spun acum sa nu bagi si tu baietii in seama, dar iti e greu sa vorbesti cu acel baiat si pentru ca el nu prea e interesat de tine... Nu fi nici indiferenta, cazi in partea cealalta, lui ii place de tine, dar tu nu prea dezvolti subiectele si crede ca e nu esti interesata de el.
Pai spune tot ce-ti trece prin cap, sunteti de varste apropiate, aveti sigur chestii in comun, e mult pana le descoperi.
Parerea mea este ca subiectele de vorba iti vor veni pe moment, nu-ti poti planifica ceva din timp )). Dar te ajut. Faceti cunostinta prima oara, va spuneti varsta, numele si apoi incepeti sa incercati sa gasiti un numitor comun intre voi 2. Il intrebi ce gen de muzica prefera, daca ii place vreun sport, ce vestimentatie prefera, genul de filme preferate, chestii de genul asta, culoarea preferata si tot asa. Cam asta la inceput, pe parcurs daca lucrurile merg bine intre voi 2, va propuneti sa va intalniti mai des.
anonim_4396 întreabă:
TeoTudor întreabă:
Geo2969686 întreabă: