anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am mess 11 si vreau sal schimb pentru ca mie imi arata avu calumea iar la altii in ceaţă.
Asa ca vreau mess 10. l-am luat de pe net si cand vreau sal instalez imi zice ca mai am deja un yahooo mesenger si nu este posibil. Am sters yahoo mesenger 11 si apoi imi spunea la fel. Eu nu mai gasesc nici un mess in pk?

Ce pot face?

6 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Nu trebuie sa il stergi, trebuie sa il dezactivezi de la panoul de control, cel mai bine dezactiveaza-le pe amandoua de acolo si apoi instaleaza din nou mess 10 si retine unde l-ai salvathappy

| Forevăr a răspuns:

Pai cred ca doar ai sters mess'u 11 nu l-ai dezinstalat straight face iti apare asa ca nu ai dezinstalat messu' 11. Dezinstaleaza messu' 11 si dupa instaleaza-l pe celalalt.

| Namastee a răspuns:

Nu il am in control panel crying? dc.sad

| RB26DETT a răspuns:

Pai,eu cred ca tu ai bagat yahoo mess 11 in recycle bin.Nu asa se sterg programele, ele se dezinstaleaza(uninstal) de asta iti spune ca mai exista un yahoo messenger, cauta setup-ul la mess 11 si daca iti arata uninstal, da click acolo si dupa aceea iti poti instala mess 10.

| Carllla a răspuns:

Pai, mai verica o data la control panel daca mai ai vreun messenger. daca da, dezinstaleaza-le pe toate, apoi ia de pe net, de pe www.yahoo.com messu'. dai restart, apoi instaleaza-l! :*:* kisses.

| Rucsu a răspuns:

Pai dezinstaleaza`l pe asta pe care il ai acum, din Control Panel si apoi in Add or Remove Programs, il cauti acolo dai Remove, dupa ce l-ai dezinstalat mai incearca sa il instalezi pe asta.
Succes, pupicc; x.