Nu poti face nimic.e de la yahoo. toata lumea are problema asta.eu de exemplu nu mi-am putut schimba poza de la avatar. asteapta ca se rezolva:*
La alţii se văd bine? dacă da atunci lasăl aşa că nu cred că ai nevoie să îţi admiri singură poza. dacă văd şi ceilalţi poza nasoală atunci du-te la unul acasă şi logheazăte pe mess şi bagăţi avatarul... (mi-e nu mi sa întâmplat niciodată dar am dat o sugesite )
Tot ce poti face e sa bagi messenger 10 Pana apare messenger 11 varianta full (momentan fiind beta)
E o problema de la Yahoo. Mai intai nu ne puteam schimba avatarele, apoi a aparut asta. Sa speram ca se va rezolva in curand.
Deci in ultimul timp Yahoo Messenger are cateva defectiuni. Si mie mi se vede la fel poza de la avatar. Te sfatuiesc sa o modifici in PhotoScape sau alt program. Sa-i schimbi culoarea de exemplu. Asa s-ar vedea mai bine. Si daca tot la fel se intampla schimba formatul pozei. Poate este in GIF. De regula pozele sunt JPEG. Incearca sa-l schimbi. Sper ca te-am ajutat
Da o matura de fardaj sa se vada poza ca-lumea. Si baga si ceva Photoshop. Success