| Abigaile a întrebat:

Am momente de 10-20 sec cand imi bate iinima tare la scoala nea lu-at tensiunea si aveam pulsu mare app sunt mai grasuta si emotiva ( zici ca am fobie pentru doctori)si la bunici cand mi=am lu-at tensiunea aveam pulsu 109 mai bine decat la scoala pentru ca, cand am intrat in cabinet deja incepea sa-mi bata ff tare pentru.ca imi era frica sunt pe cls a 8 si pe a 5 la fel ma trm la spital sima consultat acolo femeia aceaa a spun ca sunt binestraight face asa sunt eu emotiva cand am gandesc la cv rau ff rau sau pe cineva care iub iar-si batelaughing
ce ziceti pareri despre puls la scoalabig grin

1 răspuns:
| catalinalina a răspuns:

Este vorba despre energia care se afla in acel loc: in cabinet sunt energii date de medicamente si de majoritatea persoanelor care se duc acolo cu diferite stari de rau, si astfel acel loc se transforma intr-o camera unde majoritatea au problema asta cu pulsul. in schimb in alte locuri din scoala sau in alte parti este o frica (data de emotivitate) care o constientizeaza doar subconstientul. sper sa te ajute, dar ar trebui sa iti faci si niste analize pentru orice eventualitatewinking