Ai incercat sa vorbesti cu parintii tai despre ceea ce simiti sau despre felul in care te trateaza? Toti avem momente in viata cand simtim ca nu suntem buni de nimic si ca suntem incapabili sa facem ceva.Incearca sa ignori parerile rautacioase si mai intai de toate incearca sa te multumesti pe tine si apoi pe parintii tai si pe cei din jur.Nu e usoara viata nimanui, toti avem probleme si ne indoim de ceea ce putem face iar asta ne face sa ne pierdem increderea in fortele proprii.Incearca sa iti gasesti un obiectiv pentru care merita sa lupti si incearca sa nu mai fii asa dura cu tine nimeni nu e perfect.Chiar nu stiu ce sa iti mai spun.
Multumesc pentru sfat, apreciez
Cu placere!
Prietena, ai 13 ani. revino.ti din prostiile astea si aduna.te putin. gandirea ta e patetica. Nu mai vrei sa traiesti? de ce? ca ti.e lene sa inveti? ca asta e motivul, daca nu mai vrei sa traiesti raspunde.mi si iti dau 10 moduri superbe sa iti termini viata, dar eu zic totusi sa te duci in oglinda sa iti dai 2 - 3 palme si sa te gandesti putin ca ai toata viata inainte si ca astea nu sunt probleme, astea sunt copilarisme si aere, capu sus si la munca nu la intins mana
Nu-i numai asta faza cu lenea si chestia cu palmele o fac mereu. Hai cu modurile, preferabil nu dureroase.Da, am 13 ani in care de la 5 imi iau bataie incontinu' de la ai mei.